Επιμελητήριο Κυκλάδων: Δωρεάν webinar για τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων καταστημάτων και διαμόρφωση βιτρίνας

Σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Σε όλες τις επιχειρήσεις του εμπορικού κλάδου απευθύνεται το δεύτερο webinar που θα πραγματοποιήσει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο του νέου κύκλου δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τα μέλη του. Το σεμινάριο, που έχει θεματική “Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων καταστημάτων και διαμόρφωση βιτρίνας”, θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής την Τετάρτη 3/4, ώρα 18:00-20:00.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι:

  • Δρ. Στέλιος Ζερεφός, Καθ. Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού, ΕΑΠ.
  • Δρ. Λάμπρος Δούλος, Αν. Καθ. Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού, ΕΑΠ.
  • Δρ. Μάρω Σίνου, Αν. Καθ. Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
  • Κατερίνα Σκάλκου, Αρχιτέκτονας / Σχεδιαστής φωτισμού, Συνεργαζόμενο Εκπαιδευτικό Προσωπικό ΕΑΠ, Ακαδημαϊκός υπότροφος Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Θα αναλυθούν θέματα που αφορούν:

  • αναγνώριση ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των χώρων, (γεωμετρικά χαρακτηριστικά, κλίμακα, διαθέσιμη επιφάνεια, ιδιαίτερες κατασκευές, κ.λπ.), της χρήσης και των χρηστών,
  • διαμόρφωση κεντρικής ιδέας σχεδιασμού (ατμόσφαιρα σχεδιασμού, οπτική ταυτότητα επιχείρησης),
  • λειτουργική διάταξη – ζώνη εισόδου και βιτρίνας, χώρος ταμείου, χώρος πώλησης εμπορεύματος, δοκιμαστήρια, αποθήκευση, γραφείο, χώρος προσωπικού, διάγραμμα κινήσεων,
  • σχεδιασμό βιτρίνας (ιδέα, διαμόρφωση πρόσοψης καταστήματος, φωτισμός, σήμανση),
  • παρουσίαση διαχρονικών τάσεων και σύγχρονων trend μέσα από επιλεγμένα παραδείγματα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση, την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν τα webinar διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εάν βρίσκονται στη Σύρο.

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά εδώ έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 2281082346 (εσωτερικό 5), καθώς και με τα γραφεία των νησιών σε Άνδρο 2282051490, Σαντορίνη 2286025788, Μήλο 2287023970, Μύκονο 2289023937, Νάξο 2285022767, Πάρο 2284023031, Τήνο 2283022404.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη