20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δυναμικά στο 2021 το Atlantea

Share

Συνεχίζοντας τη σταθερά ανοδική πορεία των προηγούμενων ετών, το Atlantea μπήκε με την ίδια δυναμική στο 2021. Ήδη κατά το πρώτο δίμηνο του έτους (Ιανουάριος-Φεβρουάριος 2021) η επισκεψιμότητά του είναι σημαντικά αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Statcounter.com για το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2021, ο αριθμός των μοναδικών επισκέψεων (unique visits) έφτασε τις 195.352, αυξημένος κατά 37,61% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2020. Αύξηση 25,99% παρουσίασαν και οι θεάσεις σελίδων (page views) που έφτασαν τις 246.223.

Μέσα στο πρώτο δίμηνο του έτους δημοσιεύτηκαν 579 άρθρα επικαιρότητας, αλλά και με θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος.

Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. Νωρίς το πρωί θα λαμβάνετε με email τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύτηκαν το προηγούμενο 24ωρο. Επιλέγετε αυτά που σας ενδιαφέρουν και είστε πάντα έγκυρα ενημερωμένοι.

Τα άρθρα του Atlantea δημοσιεύονται επίσης και στο Google News.

Το Atlantea έχει επίσης έντονη παρουσία στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και στο  YouTube. Κάθε κανάλι επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης έχει τα πλεονεκτήματά του. Μπορείτε να σχολιάσετε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, (εννοείται ότι σχόλια που περιέχουν προσβλητικές αναφορές ή ρητορική μίσους δεν έχουν θέση στις σελίδες μας και άμεσα διαγράφονται).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Πίβα Λάββα - Τοπία του νου

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη