Δυναμική παρουσία στην ελληνική αγορά για τη SWISS

Την ισχυρή της θέση στην αγορά της Ελλάδας, παρά τις απρόβλεπτες συνέπειες που επέφερε στον κλάδο της αεροπορίας η πανδημία του κορονοϊού διατηρεί η SWISS, μαζί με την αδελφή εταιρεία Edelweiss Air, ως μέλος του ομίλου Lufthansa.

Η εταιρεία είναι μία από τις λίγες αεροπορικές που δεν σταμάτησε τις πτήσεις από και προς την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας. Ακόμη και την περίοδο της αυστηρής καραντίνας τον Μάρτιο, η SWISS συνέχισε να εκτελεί δρομολόγια από και προς την Ελλάδα, προσφέροντας δύο πτήσεις από τη Ζυρίχη και μία πτήση από τη Γενεύη κάθε εβδομάδα.

Τώρα πλέον η SWISS προσφέρει 24 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και ακόμη 10 τουριστικούς προορισμούς, σε μια προσπάθεια να επεκτείνει το πτητικό της πρόγραμμα και να εξυπηρετήσει ακόμη καλύτερα τόσο τους επιβάτες αναψυχής, όσο και τους business ταξιδιώτες. Η εταιρεία πραγματοποιεί 18 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς την Αθήνα, 6 εβδομαδιαίες πτήσεις από και προς τη Θεσσαλονίκη και 34 πτήσεις την εβδομάδα με αναχώρηση από τη Ζυρίχη και τη Γενεύη για 10 δημοφιλείς προορισμούς, όπως οι: Μύκονος, Σαντορίνη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδος, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Καλαμάτα, Σάμος και Κως.

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των επιβατών για ευελιξία στον σχεδιασμό των ταξιδιών τους, η SWISS αποφάσισε να αλλάξει τη δομή των ναύλων της μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν αλλαγή της ημερομηνίας ή/και του προορισμού, χωρίς χρεώσεις. Ο νέος κανονισμός ισχύει παγκόσμια για όλες τις νέες κρατήσεις εισιτηρίων σε δρομολόγια μικρών, μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.

Επιπλέον, προκειμένου να εξασφαλίσει ακόμη καλύτερη προστασία για τους επιβάτες, η SWISS ανακοίνωσε πρόσφατα περιορισμούς στις εξαιρέσεις από την υποχρέωση χρήσης μάσκας στις πτήσεις της. Από την 1η Σεπτεμβρίου, εξαίρεση από την υποχρέωση χρήσης μάσκας εν πτήσει για ιατρικούς λόγους θα επιτρέπεται μόνο σε επιβάτες που προσκομίζουν ιατρικό πιστοποιητικό, στο ειδικό έντυπο που θα παρέχει η εταιρεία, μαζί με αρνητικό τεστ κορονοϊού.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη