Δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ για τον ΑΟ Θήρας

Στην έδρα της ΑΕΚ δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου 5/3 ο ΑΟ Θήρας, για την 24η αγωνιστική της Volleyleauge, τρεις στροφές πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Σαντορίνης που στην προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας των Αμαζόνων με 3-0, θέλει να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και να διατηρηθεί σε υψηλό αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του Final 4 του Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα στην Κρήτη. Στον πίνακα της βαθμολογίας εξακολουθεί να βρίσκεται στην 7η θέση, -6 βαθμούς από την 6η Θέτιδα.

Η ΑΕΚ που προέρχεται από δύο σερί ήττες από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό, βρίσκεται στην 5η θέση, στο -2 από τον 4ο Άρη, και θέλει διακαώς τη νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες που έχει για την είσοδό της στην τετράδα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ουσιαστικά είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δύο ομάδες φέτος, καθώς στον α’ γύρο η ταλαιπωρημένη λόγω κορονοϊού ομάδα της Σαντορίνης κατέβηκε στον αγώνα με έξι αθλήτριες και πολύ γρήγορα η μία δεν μπόρεσε να συνεχίσει, οπότε -ελλείψει άλλων αθλητριών- ο αγώνας διακόπηκε σε βάρος του ΑΟ Θήρας ΑΕΚ πήρε τη νίκη στα χαρτιά.

Ο αγώνας του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 17:00, στο γήπεδο “Απ. Κόντος” στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα μεταδοθεί σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Το μενού της 24ης αγωνιστικής: Ντέρμπι κορυφής στο κλειστό του Ρέντη και τελικός παραμονής στα Ιλίσια
Το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός όπου θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η μάχη της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο, αλλά και η αναμέτρηση Ηλυσιακός-Πορφύρας που είναι κομβική για την παραμονή ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών. Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια:

AEK – ΑΟ Θήρας
ΠΑΟΚ – ΑΟ Μαρκοπούλου
ΑΠΣ Αίας – ΑΣ Άρης
ΑΟΝ Πανναξιακός – ΑΟ Λαμίας 2013
ΑΟΝ Αμαζόνες – ΑΣΠ Θέτις
Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ
ΑΟ Ηλυσιακός – ΑΟΦ Πορφύρας

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη