Δύσκολη έξοδος στην έδρα της Θέτιδας για τον ΑΟ Θήρας

Στην έδρα της Θέτιδας θα δοκιμαστεί το Σάββατο 15/1 ο ΑΟ Θήρας, στην πιο σημαντική αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών.

Η ομάδα της Σαντορίνης με 28 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας, στο -4 από την 6η Θέτιδα, και προέρχεται από το δύο εύκολες νίκες απέναντι σε Ηλυσιακό και Πανναξιακό. Η γηπεδούχος Θέτιδα ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική από τον Παναθηναϊκό, ενώ την προηγούμενη είχε πετύχει μεγάλη νίκη επί του Άρη.

“Δίνουμε ένα σημαντικό και δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Η νίκη που πετύχαμε στην Σαντορίνη για την 4η αγωνιστική του α’ γύρου του πρωταθλήματος δεν είναι ενδεικτική για την εξέλιξη του αυριανού παιχνιδιού, αφού μετά από έναν ολόκληρο γύρο οι δύο ομάδες παίζουν καλύτερα, έχουν βρει ρυθμό και είναι βέβαιο πως και η Θέτιδα, ως γηπεδούχος θα διεκδικήσει με πάθος τη νίκη. Προφανώς και εμείς θέλουμε να φύγουμε από την Βούλα με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά πέρα από το αποτέλεσμα, για μας έχει σημασία να καταφέρουμε συνεχίσουμε την πρόοδο και τις ποιοτικές μας εμφανίσεις”, δήλωσε ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος ενόψει του αυριανού αγώνα.

Στο μεταξύ, η ομάδα της Σαντορίνης ανακοίνωσε την απόκτηση δύο νέων αθλητριών, στο πλαίσιο της 2ης μεταγραφικής περιόδου 2021-2022. Η πρώτη είναι η 27χρονη πασαδόρος Ελίζα Σκούνα, σε αντικατάσταση της Μερκούρη που θα συνεχίσει στον Ηλυσιακό. Η δεύτερη είναι η 23χρονη κεντρική Αλίκη Βεζυργιαννίδου που έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την ομάδα κοντά στο φιλέ.

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην έδρα της επικίνδυνης Λαμίας, ενώ εκτός έδρας υποχρέωση έχει και ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στα Ιλίσια τον Ηλυσιακό. Στον Πειραιά κόντρα στον Πορφύρα δοκιμάζεται ο τρίτος της βαθμολογίας Άρης που προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες, ενώ ο Πανναξιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Τέλος ο ΠΑΟΚ μετά από δύο σερί ήττες (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό) θέλει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα υποδεχόμενος στο τοπικό ντέρμπι τον Αίαντα Ευόσμου. Η αναμέτρηση του Μαρκόπουλου με τις Αμαζόνες έχει αναβληθεί, καθώς πολλές αθλήτριές του έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα κορασίδων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη