Football League: Δύσκολη έξοδος στην Καλαμάτα για τη Σαντορίνη

Κόντρα στην πρωτοπόρο του Νότιου Ομίλου ομάδα της Καλαμάτας θα αγωνιστεί την Κυριακή 9/5 η Σαντορίνη για την 10η αγωνιστική της Football League, την πρώτη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος.

Η Σαντορίνη προέρχεται από δύο εντός έδρας νίκες (επί της Ρόδου και του Αστέρα Βλαχιώτη) και μετά τις εννέα αγωνιστικές του πρώτου γύρου έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς (με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες) που την φέρνουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας του Νίκου Παντέλη είναι τα πολύ κλειστά παιχνίδια, καθώς δεν έχει πετύχει ούτε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ στις μέχρι σήμερα εννέα αναμετρήσεις.

Απέναντι σε μια καλή άμυνα, η Καλαμάτα (16 βαθμούς με 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα) καλείται να βρει λύσεις, όπως το έκανε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της έδρας της, απ’ όπου έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα. Αξιοσημείωτο είναι πως στις εννέα αναμετρήσεις του πρώτου γύρου δέχτηκε μόνο 2 γκολ, στην εκτός έδρας ήττα από την Καλλιθέα με 2-1.

Στον πρώτο γύρο στη Νάξο οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 0-0.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το EΡΤ Sports.

Η αποστολή της Σαντορίνης απαρτίζεται από τους: Ανδριόλα, Κωστόπουλο, Παπαζαχαρία, Παντίδο, Ερρίκο, Σιμιτσή, Γιουκούδη, Μπουντόπουλο,Ντινιωτάκη, Μηνά, Δερμιτζάκη, Πουρναρά, Σκαθαρούδη, Καράμπελα, Πολύζο, Παπατζίκο, Κανούλα, Μπιρμπίλη, Ιβανίδη, Λάμπρου και Κουρέλλα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη