Σαντορίνη: Εύσημα για την εξαιρετική διοργάνωση του Final-4

Μόνο καλά λόγια είχαν να πουν όλοι για τη διοργάνωση του Final-4 στη Σαντορίνη. Ο πρόεδρος και τα λοιπά μέλη της διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, οι προπονητές και οι αθλήτριες των τεσσάρων ομάδων που αγωνίστηκαν, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ και όσοι γενικά ήρθαν στη Σαντορίνη για τους ημιτελικούς και τον τελικό του κυπέλλου 2017-18 του βόλεϊ γυναικών, εκφράστηκαν με τον καλύτερο τρόπο για την άρτια πραγματικά οργάνωση της διεξαγωγής των αγώνων και των άλλων εκδηλώσεων που τους συνόδευαν.

Ο Πρόεδρος κ. Λευτέρης Τζούρος και το στελεχιακό δυναμικό του ΔΑΠΠΟΣ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε το Κλειστό Γήπεδο της Σαντορίνης να ανταποκριθεί με τον αρτιότερο τρόπο στις πολυσύνθετες ανάγκες του Final-4.

Τα τελευταία χρόνια, είναι γεγονός ότι ο αθλητισμός έχει αγκαλιάσει μεγάλο τμήμα της κοινωνίας του νησιού, με κύριο σημείο αναφοράς το Κλειστό Γήπεδο του ΔΑΠΠΟΣ και τις υψηλές υπηρεσίες που παρέχει τόσο από πλευράς υποδομών όσο και από πλευράς καθημερινής λειτουργίας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη