Βόλεϊ γυναικών: Κυπελλούχος Ελλάδος ξανά ο Ολυμπιακός

Νίκησε με 3-0 τον Πανναξιακό - Όγδοος συνεχόμενος τίτλος για τις "ερυθρόλευκες"

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργος Καραμπέτσος απονέμουν το κύπελλο στην αρχηγό του Ολυμπιακού Στέλλα Χριστοδούλου. Φωτογραφία: Κώστας Κωνσταντινίδης

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών, αφού επικράτησε στον τελικό του Πανναξιακού με 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-19), σε αγώνα που διεξήχθη χθες βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ, στη Σαντορίνη.

Μετά από τον δύσκολο ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στον ΑΟ Θήρας, οι αθλήτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς είχαν τις δυνάμεις να παίξουν πολύ καλά και στον τελικό. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε την αποτελεσματικότητά του στην επίθεση και την ανωτερότητά του σε όλους τους τομείς και δεν άφησε στον Πανναξιακό πολλά περιθώρια αντίδρασης.

MVP του τελικού αναδείχτηκε η Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού Σάσκια Χίπε, η οποία σημείωσε 11 πόντους (10/19 επ., 1 μπλοκ).

Αυτός ήταν ο τρίτος τελικός κυπέλλου που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες, καθώς είχαν προηγηθεί αυτός του 2014, όπου και πάλι είχε νικήσει ο Ολυμπιακός με 3-0 και ο περσινός (2017), όπου ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη