Εγγραφές στα προγράμματα γυμναστικής του ΔΑΠΠΟΣ

Ξεκινούν από σήμερα Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στα προγράμματα γυμναστικής του ΔΑΠΠΟΣ. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από τον γυμναστή Μηνά Πρέκα, απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Για ακόμη μία χρονιά οι ενδιαφερόμενες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάλογα με τις αντοχές τους ανάμεσα στο πρόγραμμα “Ήπιας Ενδυνάμωσης” και στο πρόγραμμα “Δυναμικής Εκγύμνασης”, τα οποία θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Η αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμη εδώ, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ. Μπορείτε επίσης να την προμηθευτείτε από τα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού (Δευτέρα-Παρασκευή | 08:30-14:30). Προκειμένου να θεωρείται έγκυρη η εγγραφή, την αίτηση μπορείτε να τη στείλετε μέσω email στο dappossantorini@gmail.com ή να την προσκομίσετε στον Οργανισμό, απαραίτητα μαζί με Ιατρική Βεβαίωση για άθληση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο.

Σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για όσες δεν καταφέρουν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αναλυτική περιγραφή και ωράρια προγραμμάτων:

Πρόγραμμα Ήπιας Ενδυνάμωσης: Μυϊκή τόνωση χαμηλής έως μέτριας έντασης, κυρίως με το βάρος του σώματος, αλλά και με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ) σε ήπιο ρυθμό εκτέλεσης.
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 10:00-10:45 ή 17:00-17:45

Πρόγραμμα Δυναμικής Εκγύμνασης: Δυναμικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς σε υψηλές εντάσεις με στοιχεία αερόβιας άσκησης, εναλλάσσοντας ταχύτητα εκτέλεσης με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ).
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 09:00-09:45 ή 18:00-18:45 ή 19:00-19:45 ή 20:00-20:45

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2286024828.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη