Σαντορίνη: Εγγραφές βρεφών και νηπίων στους δημοτικούς σταθμούς

Από τις 10 έως τις 31 Μαΐου θα γίνονται οι αιτήσεις εγγραφών και επανεγγραφών για τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων στον δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό και στους δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, για τη σχολική περίοδο 2023-2024.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς Επισκοπής Γωνιάς και Οίας έχουν παιδιά ηλικίας 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο (με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2020 έως 1/3/2021), ενώ στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Εμπορείου γίνονται δεκτά βρέφη ηλικίας από 18 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο (με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2020 έως 01/3/2022).

Οι αιτήσεις εγγραφής/επανεγγραφής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής πλατφόρμας στη διεύθυνση: https://polsantorini.intellisoft.gr

Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας Δήμου Θήρας, στην ενότητα NEA, υπάρχουν διαθέσιμα τα αρχεία:
– “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ” και
– “ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ Preschool”
στα οποία υπάρχουν οδηγίες (με εικόνες) για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Στο περιβάλλον της εφαρμογής υπάρχει εικονίδιο με τα “Χρήσιμα Έγγραφα” (κατάσταση υγείας παιδιού, βεβαίωση εργοδότη για υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα, δικαιολογητικά και υποδείγματα, χρήσιμες πληροφορίες).

Για την πορεία της αίτησής τους, οι αιτούντες θα ενημερώνονται από αυτοματοποιημένα μηνύματα στο email με το οποίο έχουν κάνει τη “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΗ” (θα πρέπει να γίνεται έλεγχος και στον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας-spam folder).

Σημειώνεται ότι δε μοριοδοτούνται αιτήσεις με ελλιπή δικαιολογητικά. Οι αιτούντες που έχουν ελλιπή δικαιολογητικά, θα λάβουν μήνυμα μέσω email στο οποίο θα αναφέρονται τα ελλιπή δικαιολογητικά και θα πρέπει να τα στείλουν σε μορφή αρχείου pdf μέχρι και τις 16/6/23 στις 23:59, διαφορετικά η αίτησή τους θα απορριφθεί.

Τα αποτελέσματα των εγγραφών-επανεγγραφών θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας. Εκεί θα ανακοινωθεί και η έναρξη των αιτήσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος (ΕΣΠΑ) “Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης” Περιόδου 2023-2024.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη