Σαντορίνη: Εγκαίνια και πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων στις 30/10

Τον νέο κύκλο σεμιναρίων επιμόρφωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς, τη “Σχολή Γονέων” όπως έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια, εγκαινιάζει την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 ο ενοριακός παιδικός σταθμός “Η Γλυκογαλούσα”. Τα εγκαίνια και ο αγιασμός θα γίνουν στις 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο Παναγίας Γλυκογαλούσας στον Καρτεράδο.

Θα ακολουθήσει η πρώτη για φέτος συνάντηση της Σχολής Γονέων, με εισηγητή τον π. Ευάγγελο Παπανικολάου, εφημέριο της Ιεράς Μητροπόλεως Καμερούν, ιατρό, παθολόγο, μετεκπαιδευθέντα επί τριετίας στην Ποιμαντική Ψυχολογία, με θέμα: “Από τις παροιμίες του Σολομώντος, για την ανατροφή των παιδιών”.

Το πρόγραμμα της 9ης Σχολής Γονέων, για την περίοδο 2023-2024, περιλαμβάνει οκτώ δράσεις μέχρι και τον προσεχή Απρίλιο, κατά τις οποίες οι εισηγητές, επιστήμονες καταξιωμένοι στον χώρο τους, με πολυετή εμπειρία και πλούσιες γνώσεις, θα δώσουν απαντήσεις σε καίριους προβληματισμούς των παρευρισκομένων. Στο τέλος των εισηγήσεων ή των βιωματικών εργαστηρίων, δίνεται η δυνατότητα να τεθούν ερωτήματα, καταλήγοντας σε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Η είσοδος σε όλες τις δράσεις είναι δωρεάν. Στους παρευρισκόμενους εκπαιδευτικούς θα δίνεται και βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι δράσεις της Σχολής Γονέων είναι όλες καταχωρημένες στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Atlantea.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη