14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Εγκαίνια και πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων στις 8/11

Share

Τον φετινό κύκλο σεμιναρίων επιμόρφωσης για γονείς και εκπαιδευτικούς, τη “Σχολή Γονέων” όπως έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια, εγκαινιάζει την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021 ο παιδικός σταθμός “Η Γλυκογαλούσα”. Τα εγκαίνια και ο αγιασμός θα γίνουν στις 18:00, στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας, στα Φηρά.

Θα ακολουθήσει η πρώτη για φέτος συνάντηση της Σχολής Γονέων, με εισηγητή τον Αρχιμανδρίτη π. Χριστοφόρο Καραμολέγκο, Αντιπρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων “Η Γλυκογαλούσα” και θέμα: “Ο ρόλος της πίστεως μέσα στην οικογένεια ως στοιχείο ψυχολογικής και πνευματικής ωριμότητας των παιδιών”.

Συνοπτικά:
Οι σύγχρονες συνθήκες μέσα στις οποίες καλείται η οικογένεια να πορεύεται με ισορροπία σε μια πνευματική ανάπτυξη, είναι δεδομένο ότι είναι αντίξοες. Το οικογενειακό περιβάλλον αποτελεί το πρώτο πνευματικό θερμοκήπιο στην ανάπτυξη των νέων βλασταριών, που είναι η ελπίδα του μέλλοντος, δηλαδή τα παιδιά μας. Πώς η πίστη αποτελεί ένα παράγοντα σωστής λειτουργίας αυτού του θερμοκηπίου της οικογένειας;

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Το πρόγραμμα της Σχολής Γονέων 2021-2022 περιλαμβάνει οκτώ δράσεις μέχρι και τον προσεχή Απρίλιο, οι οποίες είναι όλες καταχωρημένες στο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Atlantea. Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ.

 

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης
Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη