Υπ. Υγείας: Έγκριση για ανακατασκευές και αναδιατάξεις χώρων στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

Με πρόσφατη απόφαση του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, εγκρίθηκαν η μελέτη εφαρμογής και τα τεύχη δημοπράτησης τριών σημαντικών έργων για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, “έργων πνοής” όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του νοσοκομείου στο Facebook.

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν τα παρακάτω:

α) “Αρχιτεκτονική και Η/Μ μελέτη στον υπόγειο χώρο του ΓΝ ΘΗΡΑΣ” προϋπολογισμού 94.000,00€, συμπεριλαμβανομένων επιβαρύνσεων, δηλαδή γενικών εξόδων και εργολαβικού οφέλους, απρόβλεπτων, απολογιστικών και ΦΠΑ.
β) “Ανακατασκευή /αναδιάταξη χώρων του χειρουργείου και κατασκευή 2ης αίθουσας γενικής χειρουργικής” προϋπολογισμού 711.136,58€, συμπεριλαμβανομένων επιβαρύνσεων, δηλαδή γενικών εξόδων και εργολαβικού οφέλους, απρόβλεπτων, απολογιστικών και ΦΠΑ.
γ) “Ανακατασκευή / αναδιάταξη χώρων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και δημιουργία επαυξημένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο ΓΝ ΘΗΡΑΣ” προϋπολογισμού 478.697,93€, συμπεριλαμβανομένων επιβαρύνσεων, δηλαδή γενικών εξόδων και εργολαβικού οφέλους, απρόβλεπτων, απολογιστικών και ΦΠΑ.

Tα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.283.834,51€, θα υλοποιηθούν σύμφωνα με τις Μελέτες Εφαρμογής και τα τεύχη δημοπράτησης που εγκρίνονται με την απόφαση.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη