Υπέρ των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για το κέντρο των Φηρών ψήφισε κατά τη σημερινή (16/4) συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ το Σάββατο 21 Απριλίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αφού πρώτα τοποθετηθεί η σχετική σήμανση.

Αναλυτικά, προβλέπεται:
  1. 24ωρη εφαρμογή του μέτρου αποκλεισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στην πλατεία των Φηρών Θήρας, από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας έως το Pelican Travel, με εξαίρεση τη διέλευση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ ως φορέα Δημόσιας Συγκοινωνίας και εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού.
  2. Μονοδρόμηση της οδού από τη διασταύρωση του μικρού Περιφερειακού – Ξενοδοχείο Ερατώ έως την οδό Δανέζη “Σούπερ Μάρκετ Δακουτρού”, (μόνο άνοδος).
  3. Πεζοδρόμηση της οδού Λ. & Ε. Νομικού, από το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας έως την Μητρόπολη Θήρας.
  4. Η διέλευση των λεωφορείων του ΚΤΕΛ Θήρας από την Πλατεία Φηρών Θήρας θα γίνεται μέχρι έως ότου ολοκληρωθεί και τεθεί σε λειτουργία ο νέος Περιφερειακός δρόμος και έως ότου εφαρμοστεί η συγκοινωνία Φηρών – Φηροστεφανίου – Ημεροβιγλίου.
  5. Απαγόρευση εισόδου οχημάτων άνω των 3Τ και άνω των 7μ από τη διασταύρωση Άνω Βουρβούλου – Ημεροβιγλίου έως το ξενοδοχείο “Ερατώ”.

 

Τελευταία ενημέρωση 17/4 – ώρα 10:00

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here