17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Santorini Experience: Ειδικές τιμές εγγραφής μέχρι το τέλος Μαΐου

Share

Santorini Experience – Διαδρομή τρεξίματος. Φωτογραφία: Λ. Χαψής

Τέσσερις και κάτι μήνες μας χωρίζουν από τη φετινή διοργάνωση του Santorini Experience,  που θα συμβεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στη Σαντορίνη, στις 5-7 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές, τόσο για τον αγώνα ανοιχτής θαλάσσης, όσο και για τις διαδρομές τρεξίματος (5, 10 και 15 χλμ) συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Για εγγραφές μέχρι τις 31/5 ισχύουν προνομιακές τιμές στα 20 ευρώ ανά αγώνισμα, ενώ από την 1/6 μέχρι τις 31/8, οπότε θα ολοκληρωθούν οι εγγραφές, οι τιμές θα διαμορφωθούν στα 30 ευρώ. Επομένως, αν είστε αποφασισμένοι για την απόλυτη αθλητική εμπειρία στη Σαντορίνη, μη χάσετε καιρό και εγγραφείτε τώρα εδώ.

Ατίλα Μανιόκι

Στην κολυμβητική διαδρομή θα πάρει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ο σπουδαίος Ούγγρος κολυμβητής ανοιχτής θάλασσας, Ατίλα Μανιόκι. Ο 45χρονος Μαγιάρος, ο οποίος διαπρέπει σε αντίστοιχους αγώνες με αρκετές επιτυχίες, ενώ ανήκει στην International Marathon Swimming Hall of Fame (IMSHOF), έχει ολοκληρώσει εκατοντάδες μαραθωνίους κολύμβησης, ενώ έχει διανύσει δύο φορές την απόσταση των 90 χλμ.

Με αφορμή τη φετινή του συμμετοχή, ο Μανιόκι δήλωσε: “… Η εμπειρία μου από την περσινή διοργάνωση ήταν καταπληκτική. Ένιωσα ιδιαίτερα τυχερός που βρέθηκα στη Σαντορίνη. Μοναδικό μέρος στον κόσμο, η θάλασσα είναι τέλεια με βαθύ μπλε χρώμα. Η οργάνωση ήταν άψογη. Οι υπεύθυνοι κάνουν ό,τι καλύτερο για τους συμμετέχοντες. Δε χρειάζεται να σκεφτείτε τίποτα παραπάνω όσοι θελήσετε να ζήσετε την εμπειρία, απλά να απολαύσετε το χρόνο σας το Σαββατοκύριακο, στις 5-7 Οκτωβρίου! …. Εύχομαι φέτος ακόμα περισσότερος κόσμος να έρθει και να περάσει ένα τέλειο τριήμερο, να απολαύσει τη θάλασσα και πολλούς σημαντικούς αθλητές! Θα είμαι κι εγώ εκεί! Ας βουτήξουμε μαζί στη θάλασσα! Η θάλασσα είναι ανοιχτή για όλους!”.

[adning id="140783"]


Το Santorini Experience πραγματοποιείται με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας της FINA. Φέτος, για ακόμα μία χρονιά, ο αγώνας κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης θα γίνει με την υποστήριξη της Ένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης και τη βοήθεια της Lifeguard Patrol που θα φροντίσει για την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Santorini Experience -Κολυμβητική διαδρομή. Φωτογραφία Μπάμπης Γκιριτζιώτης

Η κολυμβητική διαδρομή είναι σχεδιασμένη από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, με Ολυμπιακές και Παγκόσμιες διακρίσεις σε κολύμβηση και ανοιχτή θάλασσα, Νίκο Γέμελο, ο οποίος με τη σειρά του, τόνισε: “Το 4ο Santorini Experience είναι πια γεγονός και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η συμμετοχή μεγάλων Ελλήνων, αλλά και το ενδιαφέρον ξένων αθλητών, με μεγάλες επιδόσεις. Έχουμε σχεδιάσει και οργανώσει ηλικιακές κατηγορίες, ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων. Παράλληλα έχουμε υπολογίσει ξεχωριστή κατηγορία για όσους επιλέξουν να φορέσουν ολόσωμη φόρμα κολύμβησης (wetsuit κατηγορία). Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε συμμετέχοντα και προοπτική μας είναι κάθε χρόνο να μαθαίνουμε από τους διαγωνιζόμενους, ανάλογα με τις απαιτήσεις και να προσαρμοζόμαστε στα “θέλω” τους, ώστε το Santorini Experience να μη μένει στις μνήμες όσων λαμβάνουν μέρος, ως ένας αγώνας κολύμβησης, αλλά ως εμπειρία ζωής”.

Εκτός των ειδικών τιμών εγγραφής που μπορούν να εξασφαλίσουν οι συμμετέχοντες μέχρι τις 31/5, προνομιακές τιμές για ενοικιάσεις οχημάτων στο νησί κατά την περίοδο του Santorini Experience προσφέρει και η Avance. Για κρατήσεις μέχρι τέλος Ιουνίου θα ισχύει έκπτωση 30%, ενώ για κρατήσεις από 1/7 και μέχρι τη διοργάνωση, η έκπτωση θα είναι 15%. Κρατήσεις τηλεφωνικά στο 2109011300 ή με email στο sales@avance.gr.

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας τoυ Δημοτικού Αθλητικού Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Οργανισμού Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) και της Active Media Group.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.santorini-experience.com

Επίσημος αερομεταφορέας: Ryanair
Επίσημοι χορηγοί: Ford Motor Ελλάς, Alafouzos Sport, Athina Luxury Suites
Επίσημοι υποστηρικτές: Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Βίκος”, Avance Rent A Car, Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Aqua Vista Hotels, Ένωση Λεμβούχων Σαντορίνης
Αρωγοί: Lifeguard Patrol, Assyrtico Wine Restaurant Café
Strategic Partner: National Geographic

Official Hashtag: #SantoriniExperience

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη