Σαντορίνη: Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της δημοτικής αρχής στις 28/6

Για την Παρασκευή 28/6, ώρα 17:00, έχει προγραμματιστεί η τρίτη από τις ειδικές δημόσιες συνεδριάσεις λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, που βάσει νόμου πρέπει να συγκαλούνται κάθε δύο μήνες. Η συνεδρίαση θα γίνει διά ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο ΔΑΠΠΟΣ και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του Atlantea εδώ.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των κοινοτήτων καλούνται να αποστείλουν τα θέματα τα οποία επιθυμούν να συζητηθούν στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο dsthiras@thira.gov.gr, μέχρι την Τρίτη 25/6 και ώρα 14:00, για να γίνουν αποδεκτά και να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη.

Στην εν λόγω συνεδρίαση προβλέπεται να συζητηθούν έως δέκα θέματα, τα οποία θα έχουν τεθεί από δημοτικούς συμβούλους, τρία εκ των οποίων θα έχουν τεθεί από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και επιπλέον έως δύο θέματα που θα έχουν τεθεί από προέδρους δημοτικών κοινοτήτων. Σε περίπτωση που τα θέματα συνολικά ξεπεράσουν αυτόν τον αριθμό, προβλέπεται δημόσια κλήρωση κατά την έναρξη της συνεδρίασης.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη