“Είμαστε και πάλι μαζί”

Με γνώμονα την ασφάλεια, η οικογένεια Ζαχαροπούλου και η ομάδα των καταστημάτων Hondos Center Santorini, Tally Weijl, Parfois, Tag και των φαρμακείων Ζαχαρόπουλου στα Φηρά και στο Εμπορείο, σας υποδέχεται με ένα μεγάλο χαμόγελο και με μοναδικές προσφορές.

Ένα βίντεο γεμάτο έμπνευση και ζεστασιά, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Σαντορίνης, σηματοδοτεί την επανέναρξη της δραστηριότητας στο νησί.

Με αίσθημα ευθύνης και ασφάλειας, καθώς και πλήρη συνέπεια στην τήρηση των κανόνων προστασίας και υγιεινής, η ομάδα των καταστημάτων Hondos Center Santorini, Tally Weilj, Parfois και Tag στα Φηρά υποδέχεται με αγάπη και χαμόγελο τους πελάτες της, με τους οποίους έχει καταφέρει να χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μακροχρόνιους δεσμούς εμπιστοσύνης, εξασφαλίζοντας τον αμοιβαίο σεβασμό.

Συγκεκριμένα, το κατάστημα ρουχισμού, υποδημάτων και αξεσουάρ Tag που φέτος γιορτάζει έναν χρόνο λειτουργίας στη Σαντορίνη, κατανοώντας πλήρως τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι, προχωρά σε προσφορές 40% σε επιλεγμένες επώνυμες μάρκες όπως Tommy Hilfiger, Calvin Clein, Guess, North Sails, Clarks, G-Star κ.ά. Ανάλογες προσφορές μπορείτε επίσης να βρείτε στα καταστήματα Hondos Center Santorini, Tally-Weilj και Parfois.

Σύσσωμη η ομάδα των καταστημάτων συνεχίζει να ομορφαίνει την καθημερινότητά μας μέσα από πολύ απλές, αλλά σημαντικές στιγμές, εξυπηρετώντας το κοινό με συνέπεια, αφοσίωση και ευαισθησία, στηρίζοντας και ενισχύοντας με θέσεις εργασίας το νησί, παραμένοντας σταθερά αρωγός στον πολιτισμό και τον αθλητισμό της Σαντορίνης.

“Μένουμε ασφαλείς, προχωράμε μαζί”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη