Εκδήλωση στην Αθήνα για τις σημαντικότερες στιγμές του Υπουργείου Πολιτισμού το 2018

Σε ειδική εκδήλωση με τίτλο “Δεν είναι όλα εφήμερα”, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, οι Πολιτιστικοί Οργανισμοί, οι Διευθύνσεις και οι Εφορείες Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού επιλέγουν και θα μοιραστούν με το κοινό σημαντικές στιγμές τους για το 2018, που διαφαίνεται ότι θα αφήσουν το πολιτισμικό τους αποτύπωμα.

Παραστάσεις, συναυλίες, αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και η αναγνώριση εκφάνσεων της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς μας από την UNESCO αποτελούν μερικές από τις στιγμές του 2018 που θα παρουσιαστούν με τη μορφή σύντομων βίντεο και παρουσιάσεων σε σκηνοθετική επιμέλεια του Θοδωρή Αμπαζή, Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό, τα σημαντικά στοιχεία που εντοπίστηκαν στο μοναδικό παλίμψηστο κυκλαδικό μνημείο της Επισκοπής Σικίνου.

Κυριακή 27/1 | Ώρα 11:30 | Εθνικό Θέατρο-Κεντρική Σκηνή, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα | Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.​

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here