20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εκδήλωση στην Αθήνα για τις σημαντικότερες στιγμές του Υπουργείου Πολιτισμού το 2018

Share

Σε ειδική εκδήλωση με τίτλο “Δεν είναι όλα εφήμερα”, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στην Αθήνα, οι Πολιτιστικοί Οργανισμοί, οι Διευθύνσεις και οι Εφορείες Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού επιλέγουν και θα μοιραστούν με το κοινό σημαντικές στιγμές τους για το 2018, που διαφαίνεται ότι θα αφήσουν το πολιτισμικό τους αποτύπωμα.

Παραστάσεις, συναυλίες, αρχαιολογικά ευρήματα, αλλά και η αναγνώριση εκφάνσεων της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς μας από την UNESCO αποτελούν μερικές από τις στιγμές του 2018 που θα παρουσιαστούν με τη μορφή σύντομων βίντεο και παρουσιάσεων σε σκηνοθετική επιμέλεια του Θοδωρή Αμπαζή, Αναπληρωτή Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό, τα σημαντικά στοιχεία που εντοπίστηκαν στο μοναδικό παλίμψηστο κυκλαδικό μνημείο της Επισκοπής Σικίνου.

Κυριακή 27/1 | Ώρα 11:30 | Εθνικό Θέατρο-Κεντρική Σκηνή, Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα | Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.​

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη