Lost Atlantis Experience: Εκεί που η Τεχνολογία συναντά τον Πολιτισμό!

Στο μουσείο για τη Χαμένη Ατλαντίδα, στη Σαντορίνη

Η Ατλαντίδα αποτελεί ίσως τον μεγαλύτερο “άλυτο” μύθο της ανθρώπινης ιστορίας. Εδώ και τρεις χιλιετηρίδες η ουτοπία της Ατλαντίδας έχει εμπνεύσει εκατοντάδες συγγραφείς και ερευνητές να ανακαλύψουν τα μυστικά της και την ακριβή τοποθεσία της. Το μουσείο Lost Atlantis Experience, στη Σαντορίνη, έρχεται να δώσει απαντήσεις σε αυτό το μυστήριο και να ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε αξέχαστο ταξίδι στο χρόνο, συνδυάζοντας με έναν φανταστικό τρόπο την ιστορία και την τεχνολογία με την εξερεύνηση και την εκπαίδευση.

Με τεχνολογίες αιχμής που σπάνια συναντάμε σε μουσεία, το Lost Atlantis Experience προβάλλει με μοναδικό τρόπο τον πολιτισμό και ιστορία του νησιού. Από την τρισδιάστατη εκτύπωση και την επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality) μέχρι τις ολογραφικές και διαδραστικές προβολές, το μουσείο της Χαμένης Ατλαντίδας, κάνει μια υποδειγματική χρήση της πληροφορικής του μέλλοντος. Είναι εντυπωσιακό πως όλα τα εκθέματα χρησιμοποιούν κάποια μορφή πρωτοποριακής τεχνολογίας και διασκεδαστικής αλληλεπίδρασης, χωρίς όμως να απαιτούν καμία βοήθεια, οδηγία ή εκμάθηση.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη μοναδική τεχνολογία μετατρέπει την επίσκεψη στο μουσείο σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Το μουσείο Χαμένης Ατλαντίδας βρίσκεται στο Μεγαλοχώρι και είναι επισκέψιμο καθημερινά για την περίοδο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 21:00. Η επίσκεψη διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Στο μουσείο τηρούνται αυστηρά όλα τα ειδικά πρωτόκολλα υγείας και προστασίας για τον Covid-19, όπως ορίζονται από τα Υπουργεία Υγείας και Τουρισμού.

Γενική είσοδος: 12 ευρώ, 6 ευρώ (για παιδιά 6-12 ετών). Για τους κατοίκους του νησιού το εισιτήριο διαμορφώνεται αντίστοιχα στα 9 και 4 ευρώ.

Για επικοινωνία και κρατήσεις: τηλ: 2286085076 | e-mail: info@lost-atlantis.com | web: www.lost-atlantis.com


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη