Σύλλογος Ηλιαχτίδα: Έκκληση για να εξασφαλιστεί η μεταφορά των μαθητών των Ειδικών Σχολείων

Άκαρπος απέβη ο διαγωνισμός της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου για την ανάθεση του έργου “μεταφοράς μαθητών και μαθητριών που φοιτούν Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας”. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Θήρας “Ηλιαχτίδα”, παρότι σχεδόν δυόμιση μήνες υπήρχε ενδιαφερόμενος ιδιώτης, με την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών δεν εγκρίθηκε η προσφορά του από την Επιτροπή του διαγωνισμού.

Επικαλούμενος την ευαισθησία των πολιτών της Σαντορίνης και ιδιαίτερα των επαγγελματιών που διαθέτουν επαγγελματικά οχήματα μεταφοράς (μικρά λεωφορεία), ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα ζητά τη συνδρομή τους, ώστε κανένας από τους μαθητές με εκπαιδευτικές ανάγκες ή/και αναπηρίες να μη βιώσει τον αποκλεισμό από τη δημόσια υποχρεωτική εκπαίδευση αλλά και τη συναναστροφή με τους συμμαθητές και τους δασκάλους του. Επισημαίνει μάλιστα πως κατά το τρέχον σχολικό έτος δε φοιτά μαθητής με σοβαρά κινητικά προβλήματα, συνεπώς δεν απαιτείται όχημα με ράμπα ΑμεΑ.

Η αμοιβή είναι προκαθορισμένη από τη νομοθεσία ανά χιλιομετρική απόσταση. Περισσότερες πληροφορίες δίνει το Τμήμα Προμηθειών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο τηλέφωνο 2281361501.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη