Σαντορίνη: Εκλογές στον σύλλογο Ηλιαχτίδα

Ο “Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ηλιαχτίδα Δήμου Θήρας” θα πραγματοποιήσει εκλογές την Κυριακή του Θωμά 12/5, στο κτήριο του Επαρχείου Θήρας, στην Αίθουσα Νεότητας της Ιεράς Μητρόπολης Θήρας, δίπλα στο εκκλησάκι των Tριών Ιεραρχών. Η ώρα προσέλευσης για εγγραφές νέων μελών και συμμετοχή στη διαδικασία της ψηφοφορίας έχει οριστεί από τις 18:00 έως τις 20:30. Θα ακολουθήσει Γενική Συνέλευση.

Εγγραφή/συνδρομή μέλους στο συμβολικό ποσό των 5 ευρώ.

Ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα Θήρας, όπως ορίζει το καταστατικό του, προασπίζει, υποστηρίζει και προάγει με όλα τα μέσα, υλικά και άυλα, τα μέγιστα προς τα παιδιά με αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που σε λίγα χρόνια θα είναι ενήλικα άτομα, συμπολίτες μας.

Προστατευόμενα πρόσωπα του συλλόγου είναι άτομα με πνευματικές, μαθησιακές, κινητικές, ψυχικές, σωματικές αναπηρίες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μέλη του συλλόγου μπορούν να είναι οι γονείς, οι κηδεμόνες και οι φίλοι των παιδιών με ειδικές ανάγκες (Π.Μ.Ε.Α.) του Δήμου Θήρας ανεξαρτήτως φύλου, οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, καθώς και αλλοδαποί οι οποίοι νόμιμα κατοικούν στην περιφέρεια του Δήμου Θήρας και έχουν την ανάλογη ιδιότητα.

Επικοινωνία για εκδήλωση ενδιαφέροντος υποψήφιων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου μέσω email στο iliaxtidathiras@gmail.com ή μηνύματος στο 69749128233.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη