17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Εκλογές τοπικών οργάνων και συνέδρων στις 8/5

Share

Την Κυριακή 8 Μαΐου τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία για:

  1. Ανάδειξη νέων οργάνων Νομαρχιακών Οργανώσεων (Ν.Ο.) και Τοπικών Οργανώσεων (Τ.Ο.)
  2. Εκλογή αντιπροσώπων για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής
  3. Επιλογή ονόματος του κόμματος

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται είτε ηλεκτρονικά μέσω φόρμας στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής είτε με e-mail που θα αποστέλλεται στο: ekloges8maiou@gmail.com μέχρι και την Τετάρτη 4/5/2022 και ώρα 14:00. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσοι εγγραφούν μέλη μέχρι και την ημέρα των εκλογών της 8/5/2022.

Παράλληλα με τη διαδικασία για την εκλογή των νέων οργάνων και των συνέδρων, θα πραγματοποιηθεί και ξεχωριστή ψηφοφορία για το όνομα της Παράταξης.

“Σε αυτό το νέο ξεκίνημα οφείλουμε, με την ενεργό, μαζική συμμετοχή όλων μας, να συμβάλουμε και να καταδείξουμε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε δυναμικά στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας μας, διεκδικώντας ρόλο πρωταγωνιστή για το μέλλον του τόπου. Η συμμετοχή στην εν λόγω εκλογική διαδικασία αποτελεί δημοκρατική υποχρέωση όλων των μελών του Κινήματος και η διασφάλιση αδιάβλητων διαδικασιών είναι η βασική προϋπόθεση για την αξιοπιστία των οργάνων που θα εκλεγούν. Η ευθύνη όλων μας είναι μεγάλη”, τονίζει σε σχετική ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σαντορίνης.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη