20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Εκμυστηρεύσεις τριών μεγάλων” από τον Γιάννη Μαρίνο το Σάββατο στη Σαντορίνη

Μια ανθρώπινη προσέγγιση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Ανδρέα Παπανδρέου και του Χαρίλαου Φλωράκη

Share

Το νέο του βιβλίο με τίτλο “Κ. Καραμανλής – Α. Παπανδρέου – Χ. Φλωράκης | Εκμυστηρεύσεις τριών μεγάλων” θα παρουσιάσει το Σάββατο 31 Αυγούστου, ώρα 19:30, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο ο δημοσιογράφος Γιάννης Μαρίνος.

Σχετικά με το βιβλίο:

Πώς διαχειρίζεσαι γεγονότα, προσωπικές εκμυστηρεύσεις, συμπεριφορές εκτός πρωτοκόλλου, στιγμές αδυναμίας και χαλαρότητας, που όμως μαζί με τη δημόσια εικόνα ολοκληρώνουν πληρέστερα το πορτρέτο μεγάλων προσωπικοτήτων, την ύπαρξη και το έργο των οποίων καταγράφει η επίσημη ιστορία ως πρωταγωνιστών της ανθρώπινης περιπέτειας επί γης;

Στην πολύχρονη δημοσιογραφική του διαδρομή, ο Γιάννης Μαρίνος ευτύχησε όχι μόνο να ζήσει από κοντά τον ελληνικό δημόσιο βίο των τελευταίων 60 χρόνων, αλλά και να συνδεθεί στενά με πολλές σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Χαρίλαος Φλωράκης. Τα όσα αξιομνημόνευτα αποκόμισε από την προσωπική σχέση μαζί τους, αν δεν καταγράφονταν, θα κατέληγαν ως μη συμβάντα. Συνεπώς, θα παρέμεναν άγνωστα για τους ενδιαφερομένους, και ιδιαίτερα για τους επίσημους βιογράφους τους, μολονότι μπορούν να συντελέσουν στην πληρέστερη κατανόηση των τριών σημαντικότερων πολιτικών ηγετών της ελληνικής μεταπολιτευτικής ιστορίας.

Στο βιβλίο καταγράφονται κάποις από τις πολλές εκμυστηρεύσεις τους στον συγγραφέα-δημοσιογράφο Γιάννη Μαρίνο, ο οποίος έκρινε ότι επιβαλλόταν να τις φέρει στη δημοσιότητα για μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση των τριών αυτών σπουδαίων πολιτικών.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη