20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εκλογές για ανάδειξη νέας Διοίκησης του Ξ.E.E.

Μέχρι τις 13/9 η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο

Share

Hellenic Chamber of HotelsΟι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) πλησιάζουν και η ημερομηνία άσκησης του εκλογικού δικαιώματος έχει οριστεί η 15η & 16η Σεπτεμβρίου 2021.

Οι εκλογές για λόγους ευκολίας, απλοποίησης και λιγότερων γραφειοκρατικών διαδικασιών θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά, γεγονός που διευκολύνει πάρα πολύ την συμμετοχή των ξενοδόχων και ελαχιστοποιεί την ενασχόλησή τους με τη διαδικασία των εκλογών.

Η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο μπορεί να γίνει μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2021, συμπληρώνοντας ή επικαιροποιώντας τα προσωπικά στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου της επιχείρησης (e–mail και κινητό τηλέφωνο) μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ξ.Ε.Ε. (services.grhotels.gr). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εκλογές είναι να έχουν καταβληθεί ή ρυθμιστεί οι μέχρι 31/12/2020 εισφορές προς το Ξ.Ε.Ε. το αργότερο μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Ξ.Ε.Ε., θα λάβουν στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 στο e–mail τους και στο κινητό τους, εφόσον το έχουν δηλώσει, το “μοναδικό” link της ψηφιακής κάλπης μέσω του οποίου θα ψηφίσουν στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Στις Κυκλάδες εκλέγονται 3 σύμβουλοι, όσοι είναι και οι υποψήφιοι. Συγκεκριμένα για τα ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων, που εκλέγουν δύο συμβούλους, υποψήφιοι είναι η Όλγα Παπαδάκη (ξενοδοχείο Θαρρόη 5* – Μύκονος και ο Εμμανουήλ Καραμολέγκος (ξενοδοχείο Μελτέμι Σουίτες 4*- Σαντορίνη) και για τα ξενοδοχεία 1 και 2 αστέρων ο Ιωάννης Μαργαρίτης (ξενοδοχείο Μαρμπούνι 2* – Νάξος).

Να σημειώσουμε ότι και οι τρεις παραπάνω υποψήφιοι είναι μέλη και της παρούσας διοίκησης του Ξ.Ε.Ε..

Ο κατάλογος υποψηφίων για όλες τις περιοχές της χώρας είναι διαθέσιμος εδώ.

“Η συμμετοχή σας στις εκλογές ενδυναμώνει το θεσμικό ρόλο του Ξ.Ε.Ε. στη διεκδίκηση των συλλογικών αιτημάτων του κλάδου ειδικά σ’ αυτή την εξαιρετικά δυσχερή περίοδο που διανύουμε λόγω των βαρύτατων συνεπειών της πανδημίας” σημειώνει σε μήνυμά του ο Πρόεδρος του Ξ.Ε.Ε. Αλέξανδρος Βασιλικός.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar at Heliotopos, Santorini - The cave

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη