ΕΤΕΣ: Εκπαιδευτική διημερίδα για τις επιχειρήσεις ενοικιαζομένων καταλυμάτων

Η Ένωση Τουριστικών Επαγγελματιών Σαντορίνης (Ε.Τ.Ε.Σ.) διοργανώνει εκπαιδευτική διημερίδα την Κυριακή 29 Μαρτίου και τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, στο ΥΦΕΝ στα Φηρά.

Οι εργασίες της Διημερίδας αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις επιχειρήσεις ενοικιαζομένων καταλυμάτων (ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία κλπ) και εξειδικεύεται σε θέματα: Φορολογικά, Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Εμπορικού Δικαίου, Ασφαλιστικά.

Εισηγητής της διημερίδας θα είναι ο κ. Παλαιολόγος Λιάζος, Φοροτεχνικός Α’ τάξης, Επιστημονικός Συνεργάτης των Tax Advisors και συγγραφέας, ο οποίος θα εκπονήσει ειδικές σημειώσεις για τους συμμετέχοντες με θέμα «Πρακτικός οδηγός μικρών επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων.

“Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε πρακτικά σε απλή γλώσσα και με απτά παραδείγματα πώς θα λειτουργούμε σωστά τις επιχειρήσεις μας, τι πρέπει να γνωρίζουμε σε περίπτωση ελέγχου από ΣΔΟΕ ΙΚΑ κλπ, να λάβουμε τον Πρακτικό Οδηγό και να θωρακίσουμε το δυνατόν καλύτερα τις επιχειρήσεις μας από παραλείψεις που συχνά οδηγούν σε πρόστιμα.” σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Ε.Τ.Ε.Σ.

Οι εργασίες της διημερίδας θα ξεκινήσουν στις 11:00 το μεσημέρι της Κυριακής 29 Μαρτίου μέχρι τις 18:00 και θα επαναληφθούν τις ίδιες ώρες τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015.

Το κόστος για την συμμετοχή στη διημερίδα ανέρχεται στα 50 € κατ’ άτομο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email: info@santorinirooms.org.gr

Δείτε την αναλυτική θεματική της διημερίδας εδώ: σεμιναριο1

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη