Εκπαιδεύοντας τους οδηγούς του μέλλοντος

parko_podariko280 μαθητές από νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία του Καμαρίου, των Φηρών, του Καρτεράδου, του Βουρβούλου, του Ημεροβιγλίου και της Μεσαριάς επισκέφθηκαν κατά τη φετινή σχολική περίοδο το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Βουρβούλο.

Οι μαθητές διδάχτηκαν από τον κο Μάρκο Αλεφραγκή σε θεωρητικό επίπεδο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του νηπιαγωγείου του Βουρβούλου τρόπους σωστής οδικής συμπεριφοράς ως πεζοί, αλλά και ως επιβάτες Ι.Χ ή λεωφορείου, ήρθαν σε επαφή με ορισμένα βασικά σήματα της τροχαίας, ενώ έμαθαν και να διαβάζουν τις διαγραμμίσεις στην άσφαλτο. Μετά το θεωρητικό μέρος των μαθημάτων, η εκπαίδευση των οδηγών του μέλλοντος συνεχιζόταν και στην πράξη, οδηγώντας αυτοκινητάκια και ποδήλατα στην πίστα του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής, υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή και τον δασκάλων τους.

Με ανακοίνωσή του ο ΔΑΠΠΟΣ ευχαριστεί τον κο Μάρκο Αλεφραγκή για την πολύτιμη και ανιδιοτελή βοήθεια που προσφέρει ώστε να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά τη σημαντικότητα της κυκλοφοριακής αγωγής και να μάθουν να αντιμετωπίζουν την οδήγηση και την κυκλοφορία στους δρόμους με υπευθυνότητα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη