20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Εκπαιδευτικά προγράμματα για τα υγειονομικά πρωτόκολλα

Share

Η εκπαίδευση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής και της εστίασης για την τήρηση ειδικών κανονισμών και πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας είναι και για τη φετινή σεζόν απαραίτητη.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Κυκλάδων οργανώνει και φέτος ειδικά δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα (webinar), σε άμεση επικοινωνία με τα αρμόδια Υπουργεία για τα ανανεωμένα μέτρα πρόληψης που υποχρεούται κάθε επιχείρηση να εφαρμόσει και σε συνεργασία με εξειδικευμένους εισηγητές.

Η εκπαίδευση αφορά όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαμονής και της εστίασης στις Κυκλάδες και παρέχεται δωρεάν στα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η απαραίτητη βεβαίωση παρακολούθησης.

Τα εκπαιδευτικά webinar θα πραγματοποιηθούν μέσω της σύγχρονης πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης που διαθέτει το Επιμελητήριο Κυκλάδων, με την οποία μπορούν να συνδεθούν έως και 1000 σημεία ταυτόχρονα. Οι αναλυτικές ημερομηνίες διεξαγωγής αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό και την διοργάνωση των τμημάτων, καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα συμμετοχής.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη