Water Matters: Εκπαιδευτικές δράσεις και παρουσίαση αποτελεσμάτων στη Σαντορίνη

Το πρόγραμμα “Water matters-Αύξηση της Γνώσης για τη Σημασία της Καλής Κατάστασης των Υδάτινων Σωμάτων” επιστρέφει σε λίγες ημέρες στη Σαντορίνη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να πραγματοποιήσει τη δεύτερη επίσκεψή του στο νησί, στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα “Διαχείριση Υδάτων” των EEA Grants (Χρηματοδοτικός Μηχανισμός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου 2014-2021), με Διαχειριστή Προγράμματος το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Η ομάδα έργου του Water Matters θα βρίσκεται στη Σαντορίνη κατά το διάστημα 13-19/11 για να πραγματοποιήσει ποικίλες βιωματικές δράσεις με τους/τις μαθητές/τριες της Σαντορίνης και της Θηρασίας, καθώς και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό.

Το Σάββατο 18/11, ώρα 18:30-20:30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΔΑΠΠΟΣ, κατά την οποία θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ποιότητα των υδάτων που υλοποιείται σε ελληνικά νησιά. Παράλληλα, εταίροι του έργου από τη Νορβηγία θα παρουσιάσουν παραδείγματα καλών πρακτικών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επισκεφθείτε το https://water-matters.hcmr.gr

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη