14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Εκπληκτικό το μαθητικό φεστιβάλ

Share

Έναρξη 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας: Νίκος Ζώρζος, Δήμαρχος Θήρας – Ιωάννα Βαμβακούρη (δεξιά), Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού – Ανάργυρη Βαρβαρήγου, μαθήτρια του Γυμνασίου Φηρών και παρουσιάστρια της εκδήλωσης

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 2ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θήρας & Θηρασίας που φιλοξενήθηκαν στους χώρους του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας, στη Βλυχάδα, 4-6 Μαΐου 2018. Συμμετείχε το σύνολο των σχολείων του Δήμου Θήρας.

Μουσική, τραγούδι, χορός, θέατρο εναλάσσονταν στη σκηνή, προσφέροντας ένα απολαυστικό θέαμα και ακρόαμα σε όσους παρακολούθησαν τις παραστάσεις του Φεστιβάλ, το Σάββατο και την Κυριακή. Πολύ καλή στον ρόλο της παρουσιάστριας, η μαθήτρια της Β’ τάξης του Γυμνασίου Φηρών, Ανάργυρη Βαρβαρήγου.

Η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Εμπορείου

Παράλληλα, στις αίθουσες του Βιομηχανικού Μουσείου Τομάτας εκτέθηκαν εικαστικές δημιουργίες μαθητριών και μαθητών, οι οποίες απέσπασαν πολλά κολακευτικά σχόλια. Θα συνεχίσουν να εκτίθενται μέχρι τις 12 Μαΐου για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να τις δουν κατά τις ημέρες του Φεστιβάλ. Πραγματικά αξίζουν την επίσκεψή σας.

Μικρό μέρος των εικαστικών δημιουργιών που εκτίθενται στους χώρους του Βιομηχανικού Μοθσείου Τομάτας

Είναι γεγονός ότι μαθητές, δάσκαλοι και καθηγητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέτυχαν ένα υψηλής αισθητικής σύνολο εκδηλώσεων.

Πολλά όμως και τα εύσημα στα μέλη της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου Θήρας και στις εθελόντριες και τους εθελοντές, για την προετοιμασία και την άρτια διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ.

Ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, που ήταν παρών και παρακολούθησε όλες τις παραστάσεις του Φεστιβάλ, δήλωσε ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα και στη σύντομη ομιλία του δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Θήρας θα συνεχίζει να υποστηρίζει με όλα τα μέσα τη διοργάνωση αυτή και στα επόμενα χρόνια.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.

Σαντορίνη