Εκπτώσεις στις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις των νέων φοιτητών

Εκπτωτικές θα είναι οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις πρώτες  μετακινήσεις των νεοεισαχθέντων φοιτητών από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η Attica Group (Blue Star Ferries/Hellenic Seaways) προσφέρει έκπτωση 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2019, για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β.Α. Αιγαίου, των Σποράδων, του Σαρωνικού και της Κρήτης για Ηράκλειο και Χανιά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την Κοινοπραξία Blue Star Ferries ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το “Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019”.

Επίσης, οι Μινωικές Γραμμές για τους νέους φοιτητές και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν προσφέρουν:

Συγκεκριμένα:

  • Στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο και Χανιά – Πειραιάς – Χανιά:
    – 50% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών (εκτός της θέσης LUX)
    – 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)
  • Στη γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίος – Πάρος – Μύκονος μετ’ επιστροφής:
    – 50% έκπτωση εκτός της θέσης VIP
    – 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα (εφόσον ταξιδεύει ο δικαιούχος)

Οι εκπτώσεις ισχύουν μέχρι και τις 31/10/2019 και παρέχονται παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου Εξεταζομένου/Υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο. Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών που θα συνοδεύουν τον επιτυχόντα, τουλάχιστον στη μία διαδρομή (δηλαδή ισχύουν και κατά την επιστροφή τους χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 ή φωτοαντίγραφου αυτού).

Επίσης, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές μπορούν να κάνουν ηλεκτρονική εγγραφή στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, στέλνοντας μέχρι 31/12/2019 τη βεβαίωση εγγραφής στο πρώτο έτος της σχολής τους με email στο bonusclub@minoan.gr ή με φαξ στο 2810342607.

[adning id="140788"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη