Έκπτωση 15% στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 1/7

dei_logo_200x200Από την 1η Ιουλίου θα χορηγείται ενιαία έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς καταναλωτές χαμηλής και μέσης τάσης, όπως αποφάσισε σήμερα (8/6) το ΔΣ της ΔΕΗ και ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης κος Μανώλης Παναγιωτάκης.

Προϋπόθεση αποτελεί η εμπρόθεσμη εξόφληση των τρεχόντων λογαριασμών και η τήρηση των διακανονισμών που τυχόν έχουν συναφθεί ή θα συναφθούν με το ισχύον, ή έχουν συναφθεί με το προηγούμενο πρόγραμμα. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα η έκπτωση αυτή αφορά σε πλέον των 5.000.000 καταναλωτές – πελάτες της ΔΕΗ, οι οποίοι είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους έναντι της Επιχείρησης.

Η ρύθμιση αυτή είναι επίσης ανοιχτή σε όλους τους καταναλωτές, καθώς παρέχει το δικαίωμα ένταξης στους διακανονισμούς και σε αυτούς που σήμερα είναι υπερήμεροι. Πρόκειται για περίπου 2.100.000 ενεργούς καταναλωτές, οι οποίοι καλούνται να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες.

“Η σημερινή πρωτοβουλία της ΔΕΗ καταδεικνύει εμφαντικά την κοινωνική της ευαισθησία και το ενδιαφέρον της για την στήριξη των επαγγελματιών, εμπόρων και βιομηχανιών σε όφελος της οικονομίας και της απασχόλησης” σχολίασε σχετικά ο κος Παναγιωτάκης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη