Εκστρατεία για λύση στο πρόβλημα στέγασης του προσωπικού του Γ.Ν. Θήρας

Με τη συνεργασία του Συλλόγου Στήριξης ΚΥ Θήρας - ΓΝ Θήρας

Σε συνέχεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Συλλόγου Στήριξης ΚΥ Θήρας-ΓΝ Θήρας και του προεδρείου της ΑΕΜΥ ΑΕ, ο Σύλλογος Στήριξης σε ανακοίνωσή του αναφέρεται σε όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν:

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023 και μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Α.Ε.Μ.Υ. κου Παπακυρίλλου Κύριλλου, συναντηθήκαμε ως Σύλλογος Στήριξης Κ.Υ.Θήρας – Γ.Ν. Θήρας οι:

  • Λίτσα Πετίνη, Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Κ.Υ. Θήρας – Γ.Ν. Θήρας
  • Λαμπρινή Σιγάλα – Μπουλιέρη, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης Κ.Υ. Θήρας – Γ.Ν. Θήρας
  • Ασημίνα Σκοπελίτου, Γραμματέας του Συλλόγου Στήριξης Κ.Υ. Θήρας – Γ.Ν. Θήρας

Με τους:

  • Κύριλλο Παπακυρίλλου, Πρόεδρο ΔΣ ΑΕΜΥ ΑΕ
  • Μιρέλλα Θεοδωροπούλου, Διευθύνουσα Σύμβουλος
  • Λένα Μπορμπουδάκη, Αντιπρόεδρο ΔΣ και Εκτελεστική Σύμβουλος ΓΝΘ
  • Ιωάννης Αργυρός, Μέλος της Α.Ε.Μ.Υ

Ώστε να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε από κοινού και πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον και ωφέλεια για το νησί μας και τους συνδημότες μας, τις προϋποθέσεις ώστε να λειτουργήσει το Γ.Ν. Θήρας ως υπόδειγμα.

Στη συνάντηση δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις για παρανοήσεις που οφείλονταν σε λάθος πληροφόρηση και συναποφασίσαμε να συνεργαστούμε για να δώσουμε νέα πνοή στο Νοσοκομείο Θήρας προχωρώντας αποφασιστικά στην νέα καμπάνια που προτάθηκε από τον γιατρό κ. Ιωάννη Αργυρό, μέλος του Συμβουλίου του Γ.Ν. Θήρας και του καθηγητή και Ακαδημαϊκού γιατρού κ. Χαράλαμπου Ρούσσου.

Η εκστρατεία θα έχει ως κύριο θέμα την ενημέρωση των πολιτών της Σαντορίνης για την επίλυση του προβλήματος στέγασης του ιατρικού και λοιπού νοσηλευτικού προσωπικού.

Πλαισιώνουμε μαχόμενοι ενεργά την πρόταση αυτή, που θα διευκολύνει και θα δημιουργήσει πολύ καλές προοπτικές για τη στέγαση του ιατρικού και λοιπού νοσηλευτικού προσωπικού και κατ’ επέκταση την πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου μας.

Για την εκστρατεία αυτή εξαιρετικά σημαντικό ρόλο έχει λάβει ο επικεφαλής και πρόεδρος του Ιδρύματος “ΘΩΡΑΞ” κ. Χαράλαμπος Ρούσσος, με την συγκέντρωση δωρεών για την κατασκευή κατοικιών ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι έχει ήδη εγκριθεί – δεσμευτεί:

Α) δωρεά της τάξης των 500.000 € από το Ίδρυμα “ΘΩΡΑΞ” με Πρόεδρο τον κο Χαράλαμπο Ρούσσο για την ανέγερση κατοικιών καθώς και
Β) δωρεά οικοπέδου από το “Ίδρυμα Κωνσταντίνου Ρούσσου”.

Εντός των ημερών πρόκειται να ανοιχθούν τραπεζικοί λογαριασμοί σε όλες τις συστημικές τράπεζες, με σκοπό την κατάθεση χρημάτων για την επίτευξη του σκοπού όλων μας.

Ένα νοσοκομείο πρότυπο για όλους εμάς τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες.

Η στήριξη ΟΛΩΝ ΜΑΣ είναι αναγκαία και επιτακτική για ένα ευοίωνο μέλλον για όλους μας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη