Έκτακτη σύσκεψη στο δημαρχείο για τον δρόμο Αεροδρομίου-Οίας

Σε έκτακτη σύσκεψη κάλεσε σήμερα (25/10) το πρωί ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος την εργολήπτρια εταιρεία του οδικού δικτύου Αεροδρομίου-Οίας και την Εγνατία, καθώς όπως φάνηκε με τη χθεσινοβραδινή έντονη καταιγίδα, η μη ολοκλήρωση του έργου δημιουργεί έντονα προβλήματα και πιθανούς κινδύνους στο δημοτικό οδικό δίκτυο του νησιού. Σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου Αεροδρομίου-Οίας διαπιστώθηκε μάλιστα συγκέντρωση υδάτων επί του οδοστρώματος, μεταφορά φερτών υλικών, αποξήλωση του οδοστρώματος κ.α.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Θήρας, η συνάντηση έγινε σε τεταμένο κλίμα, με τον Δήμαρχο να επιρρίπτει ευθύνες στην εργολήπτρια εταιρεία, ενώ παράλληλα βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Λεονταρίτη και υπηρεσιακούς παράγοντες της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η σύσκεψη θα επαναληφθεί αύριο το μεσημέρι, προκειμένου η εργολήπτρια εταιρεία να ενημερώσει σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών, καθώς και τη συνολική πορεία του έργου. “Οι έντονες πιέσεις για την ολοκλήρωση του έργου συνεχίζονται ανελλιπώς από την πλευρά του Δήμου Θήρας” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη