Σαντορίνη: Έκθεση φωτογραφίας του Βαγγέλη Τσιάμη

Εγκαίνια την Παρασκευή 28/4

“Φύση, κτίση, λευκό, άμπελος: τέσσερις όψεις της Σαντορίνης” είναι ο τίτλος της έκθεσης φωτογραφίας του Βαγγέλη Τσιάμη, που θα πραγματοποιηθεί από τις 28/4 έως 1/5 στο Κέντρο Οινοτουρισμού της Santo Wines, στον Πύργο, στο πλαίσιο του συνεδρίου The Luxury Side of Greece, που διοργανώνουν ο Δήμος Θήρας και η Update Entertainment.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 28/4, ώρα 20:00.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ο Βαγγέλης Τσιάμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1960 και σπούδασε φωτογραφία (Focus School of Photography) με εξειδίκευση στην αρχαιολογική και μουσειακή φωτογραφία.

Αποτύπωσε με τον φακό του επί μια δεκαπενταετία τα ευρήματα των ανασκαφών κατά την ανέγερση του νέου Μουσείου της Ακρόπολης και στη συνέχεια τα εκθέματα στις προθήκες του Μουσείου της Ακρόπολης. Οι φωτογραφίες του έχουν συμπεριληφθεί στις Εκδόσεις-Οδηγούς του Μουσείου της Ακρόπολης, στην έκδοση Writing Homer της Βασιλικής Ακαδημίας Γραμμάτων της Δανίας, στον τόμο Οδυσσέας Ελύτης, ο Ναυτίλος του Αιώνα από τις εκδόσεις Ίκαρος και στην έκδοση του Μουσείου Μπενάκη ΕΠΑΙΝΟΣ Luigi Beschi, 2011.

Η φωτογράφιση εκκλησιαστικών κειμηλίων και αγιογραφιών αποτελεί τομέα εξειδίκευσής του (Βυζαντινές Εικόνες της Βέροιας, Θανάση Παπαζώτου, εκδ. Ακρίτας). Σε συνεργασία με τον φορέα πολιτισμού Μαγνήτων Κιβωτός φωτογραφίζει πτυχές της λαογραφικής μας παράδοσης.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη