Έκθεση “ΦωτογραφίΖΩ στη Σαντορίνη” – Εγκαίνια το Σάββατο

Κλικ για μεγέθυνση

Το βράδυ του Σαββάτου 11 Ιουνίου, ώρα 20:30, πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας του Επαγγελματικού Λυκείου Θήρας, με θέμα “ΦωτογραφίΖΩ στη Σαντορίνη“. Τα εγκαινια θα γίνουν στον πολυχώρο του ΕπαΛ Θήρας, στον Πύργο, εκεί όπου θα φιλοξενείται η έκθεση μέχρι τις 30 Ιουνίου (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-14:00).

“Αν το στοίχημα ήταν να μάθουμε να βγάζουμε «ωραίες» φωτογραφίες, την απάντηση θα την δώσετε εσείς το βράδυ των εγκαινίων της φωτογραφικής μας έκθεσης. Αν όμως το στοίχημα για όλους εμάς που αποτελούμε την φωτογραφική ομάδας του ΕπαΛ Θήρας (καθηγητές από την δευτεροβάθμια, δάσκαλοι από την πρωτοβάθμια, μαθητές και πολίτες της Σαντορίνης) ήταν να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο από την καθημερινότητά μας και να ασχοληθούμε με κάτι δημιουργικό όπως η φωτογραφία, σ’ αυτό το τόπο που μας φιλοξενεί, τότε αναμφίβολα το έχουμε κερδίσει” αναφέρει χαρακτηριστικά η φωτογραφική ομάδα του ΕπαΛ, προσκαλώντας όλους στην έκθεση.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει επίσης προς τον κ. Νίκο Νομικό και το Paper Shop για την προσφορά όλων των αναλώσιμων (εκτύπωση των φωτογραφιών, αφίσες, προσκλήσεις), τον κ. Γιάννη Καφιέρη για τις εκτυπώσεις, την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων – SantoWines και την φωτογράφο κα Μαριλένα Σταφυλίδου για το χρόνο και τις συμβουλές της.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη