Έκθεση σύγχρονης τέχνης “Submerged” στην Οία

Η επιμελητική ομάδα FEW Collective παρουσιάζει στη Σαντορίνη την έκθεση σύγχρονης τέχνης “Submerged“. Από την 1η Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου, εννέα Έλληνες εικαστικοί θα εκθέτουν τα έργα τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Oia Vineyart, στην Οία.

Η έκθεση αντλεί έμπνευση από την πολυσημία της έννοιας της βύθισης στη σύγχρονη πραγματικότητα. Η δυνατότητα του σημαίνοντος αυτού να αντιστοιχεί σε ένα εκτενές πεδίο σημασιών, πολλές φορές ετερόκλητων, διανοίγει τα κεντρικά ερωτήματα της έκθεσης.

Οι καλλιτέχνες, ο καθένας και η καθεμιά με το ιδιαίτερο προσωπικό του/της ύφος προσεγγίζουν τη βύθιση τόσο στην κυριολεκτική όσο και στη μεταφορική της διάσταση και δημιουργούν μια εικαστική διαδρομή, η οποία διασταυρώνεται με αυτή του τόπου της Σαντορίνης. Από τις αλλεπάλληλες μορφολογικές αλλαγές και την ανθρώπινη παρέμβαση ως τη διατήρηση της μνήμης αλλά και την απώλεια, το “Submerged” επιδιώκει περισσότερο να ανοίξει μια κουβέντα παρά να ορίσει την πραγματικότητα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 1 Αυγούστου στις 21:00, στον εκθεσιακό χώρο του Oia Vineyart.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Χριστίνα Δημακογιάννη, Κωνσταντίνος Κωτσής, Βασιλική Κυριάκη, Ορέστης Μαυρουδής, Αναστασία Μικρού, Christina-Shelagh Mongelli, Theo Prodromidis, Μαριάννα Στεφανίτση, Αλέξανδρος Τζάννης

Η έκθεση θα είναι επισκέψιμη μέχρι τις 10/9, καθημερινά από τις 17:00 μέχρι τα μεσάνυχτα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη