Έκθεση “Time 2 Cross” στο Καστέλι του Πύργου

Εγκαίνια την Παρασκευή 8 Σεπτεμβριου, στις 20:00

Την έκθεση ζωγραφικής της Alina Teodorescu με θέμα “Time 2 Cross” θα φιλοξενεί από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου το εστιατόριο Botargo, στο μεσαιωνικό Καστέλι του Πύργου. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Οκτωβριου.

Το “Time 2 Cross” είναι μια έκθεση η οποία αναδεικνύει το ταξίδι της αναζήτησης που κάνει κάποιος για να γνωρίσει τον εαυτό του. Στην καθημερινότητά μας, ο χρόνος μάς μεταφέρει σε μία άλλη διάσταση και υποσυνείδητα μας χωρίζει από τον εαυτό μας. Μέσα από τις πινελιές, από τα ζωηρά σχήματα και τις κινήσεις του σώματος, η καλλιτέχνης καταφέρνει να κινήσει το ενδιαφέρον και την ένταση ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, το διαφανές και το αδιαφανές και τα δύο σε σχέση με τον χώρο και την ύπαρξη. Από την αρχή της καριέρας της η Alina Teodorescu καθοδηγήθηκε από το ενδιαφέρον για το ανθρώπινο σώμα σ’ ένα απρόσμενο ταξίδι μεταξύ της πνευματικότητας και του αισθησιασμού.

Η 35χρονη Alina Teodorescu, από το Slanic της Μολδαβίας, είναι μια πολύπλευρη καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο, έχοντας μία οκτάχρονη μέχρι τώρα πορεία στον χώρο της εσωτερικής διακόσμησης. Αποφοίτησε το 2006 από το Ion Mincu Πανεπιστήμιο Αρχιτεκτονικής και Πολεοδομίας στο Βουκουρέστι, με μεταπτυχιακές σπουδές στη διακόσμηση στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο διακόσμησης στο Μιλάνο και τέχνη στο Sotheby’s Ινστιτούτο Τέχνης στο Λονδίνο και από το 2012 είναι αφοσιωμένη αποκλειστικά στη ζωγραφική. Από τότε, έχει εκθέσει τα έργα της σε διάφορες χώρες όπως στον Λίβανο, τη Ρουμανία, την Κίνα, την Ταϊλάνδη, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Βραζιλία και την Ελλάδα.

Οργάνωση έκθεσης: Crossroad Gallery

Εστιατόριο Botargo, Καστέλι Πύργου

Διάρκεια έκθεσης: 8/9-8/10/2017 | Ώρες λειτουργίας: 13:00 – 24:00

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη