Football League: Εκτός έδρας με το Αιγάλεω η Σαντορίνη

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η Σαντορίνη θα αγωνιστεί μακριά εκτός έδρας, αυτή τη φορά κόντρα στο Αιγάλεω. Ο αγώνας για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League θα γίνει την Κυριακή 16/5 στις 17:00.

Στον μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο, η Σαντορίνη πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με σκορ 1-0. Με δυνατή έδρα, αν και δεν είναι η φυσική της, και καλή άμυνα, η Σαντορίνη βρίσκεται με 13 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 3 νίκες, 3 ήττες και 4 ισοπαλίες σε 10 αγώνες.

Το Αιγάλεω με 11 βαθμούς είναι στην 7η θέση, μετά από 3 νίκες, 5 ήττες και 2 ισοπαλίες.

Και οι δύο ομάδες στηρίζονται επιθετικά σε ένα παίκτη τους. Ο Θανάσης Κανούλας έχει πετύχει μέχρι τώρα τα τρία από τα πέντε γκολ της Σαντορίνης και ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης τα τρία από τα έξι του Αιγάλεω.

Την αποστολή της Σαντορίνης για την αναμέτρηση κόντρα στο Αιγάλεω συνθέτουν οι: Ανδριόλας, Κωστόπουλος, Παπαζαχαρίας, Σκαθαρούδης, Ερρίκος, Σιμιτσής, Γιουκούδης, Μπουντόπουλος, Μηνάς, Μπιρμπίλη, Δερμιτζάκης, Ιβανίδης, Περογαμβράκης, Λάμπρου, Παντίδος, Ντινιωτάκης, Πολύζος, Μαλάι, Κανούλας και Κουρέλλας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη