Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών ενόψει Χριστουγέννων

Από τα νησιά που υπηρετούν προς τους τόπους μόνιμης κατοικίας τους και επιστροφή

Επαναλαμβάνεται και για τη φετινή περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων η παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια αναπληρωτών δασκάλων και καθηγητών που υπηρετούν σε εκπαιδευτικές δομές σε νησιά, μια πρωτοβουλία που αναλαμβάνουν από κοινού το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μαζί με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους προς τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους, οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές θα μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 20/12/2018 έως και 8/1/2019. Για την έκδοση των εκπτωτικών εισιτηρίων θα είναι απαραίτητη η επίδειξη (με οποιαδήποτε μορφή, πχ fax, e- mail, κτλ) σχετικής βεβαίωσης από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν, που να αναφέρει το σχολείο που υπηρετούν.

Οι εταιρείες που παρέχουν την έκπτωση είναι οι: ANEK LINES , BLUE STAR FERRIES, FAST FERRIES, GOLDEN STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, IONIAN GROUP (IONISSOS FERRIES, LEVANTE FERRIES, ZANTE FERRIES), SEAJET, SUPERFAST FERRIES, ΚΑΡΘΑΙΑ Ν.Ε, MINOAN LINES, ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΕ, ΝΕ ΝΗΣΩΝ ΠΑΞΩΝ, JOY CRUISES ΝΕ.

Υπενθυμίζεται ότι με την καθολική εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου σε όλη τη νησιωτική χώρα από 1/1/2019, προβλέπεται η χρήση του και από τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.

[adning id="140783"]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη