Ελάτε στη Σαντορίνη το χειμώνα. Έχει πολλά να σας πεί…

Ο Οκτώβριος κάθε χρόνο σηματοδοτεί τη λήξη της θερινής τουριστικής περιόδου στη Σαντορίνη. Είναι αλήθεια ότι το νησί έχει μια από τις μακρύτερες τουριστικές περιόδους στην Ελλάδα και βρίσκεται και για αυτό το λόγο σε προνομιακή θέση σε σχέση με άλλους προορισμούς.

Όμως το τέλος του Οκτώβρη θα βρει τη Σαντορίνη με ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων που θα παραμείνουν ανοικτές για σημαντικό ακόμα διάστημα και πολλές από αυτές για ολόκληρο το χειμώνα.

Πολλά είναι αυτά που προσφέρει το νησί, αν κάποιος επιλέξει να το επισκεφθεί τη χειμερινή περίοδο. Σε κάθε περίπτωση η ομορφιά του, η ανυπέρβλητη θέα της καλντέρας και η μοναδικότητα του ηφαιστειακού τοπίου είναι ίδια καλοκαίρι και χειμώνα.

Πολλοί ρωτούν: Τι θα κάνει αν έρθει κάποιος στη Σαντορίνη το χειμώνα;

Η εύκολη απάντηση είναι απλή: Πολλά!

Όμως κάποιος που θα σκεφθεί να έρθει στη Σαντορίνη το χειμώνα περιμένει μια απάντηση με κάτι περισσότερο από “Πολλά”

Το “ατλαντίς” αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει και να καταγράψει όλες τις  δραστηριότητες, τους επισκέψιμους χώρους και τις υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες για ένα επισκέπτη την περίοδο του χειμώνα. Σε αυτά περιλαμβάνονται και διάφορες ιδέες, πρωτότυπες ή μη, για να περάσει κάποιος επισκέπτης ευχάριστα και δημιουργικά τον καιρό του στη Σαντορίνη.

Για να γίνει αυτή η καταγραφή χρειαζόμαστε βοήθεια. Θέλουμε τη δική σας συμβολή στη συγκέντρωση των παραπάνω πληροφοριών. Σε ειδική σελίδα του “ατλαντίς” θα καταχωρούνται όλες οι προτάσεις που μας στέλνονται.

Αν θέλετε να συμμετέχετε συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα:

    Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Πρόταση (απαραίτητη)

     

     ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    [adrotate banner=”19″]


    Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

    Διαβάστε επίσης

    Διαφήμιση
    Διαφήμιση

    Σαντορίνη