Elementals για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, 7-9 Δεκεμβρίου

Ένα ιδιαίτερο χορευτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Το σεμινάριο των 5 Ρυθμών συνδυάζει χορό και ενδοσκόπηση και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στη Σαντορίνη από την Cathy Ryan. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου των διοργανωτών:

“Ο χάρτης των 5 ρυθμών είναι δυναμικός, κινητικός διαλογισμός, μέσα στον οποίο εξερευνούμε πώς και τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος σε αυτό το φυσικό σώμα. Κάθε ένας από τους Ρυθμούς είναι μια πόρτα για να γνωρίσουμε τα διαφορετικά μας κομμάτια και πλευρές. Μέσα από  την πρακτική των 5 Ρυθμών ταξιδεύουμε στα 5 αρχέτυπα τοπία, Flowing (Ροή), Staccato (Στακάτο), Chaos (Χάος), Lyrical (Λυρικό), Stillness (Ακινησία) και έτσι προσκαλούμε τη δική μας φυσική ροή εξερευνώντας το πώς κινείται καθένας από μας. Μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας συνδέσει με τη δύναμη και τον ενθουσιασμό για ζωή, μια επιστροφή στη φυσική ζωντάνια. Η κίνηση του σώματος μας βοηθάει να αποφύγουμε την αδράνεια και την εξασθένιση.

Οι 5 Ρυθμοί μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την ελευθερία στην κίνηση σας, και να ξανασυνδεθείτε με τις αυτοθεραπευτικές δυνατότητές σας και έτσι να αυξήσετε την επίγνωση και την συνειδητότητα σας σε σχέση με τον εαυτό σας και με αυτό που υπάρχει γύρω σας. Είναι ένας εκφραστικός, απολαυστικός διαλογισμός και μεταμορφωτικός τρόπος να ‘ρθείτε σε επαφή με τον εαυτό σας. Στο σεμινάριο αυτό θα εξετάσουμε ειδικά τη σχέση του ρυθμού με τα στοιχεία της Γης, του Αέρα, της Φωτιάς, του Νερού, του Αιθέρα και πώς αυτή η επίγνωση κυλάει μέσα στο σώμα μας.

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους, έμπειρους και αρχάριους χορευτές, νέους και ηλικιωμένους, παθιασμένους και προσεκτικούς χορευτές, ευλύγιστα και άκαμπτα σώματα, κουρασμένες πλάτες και πληγωμένες καρδιές. Η Cathy χορεύει και ερευνεί τους 5 Ρυθμούς πάνω από 14 χρόνια, διδάσκοντας τους δύο χάρτες, the Waves και Heartbeat layers. Διδάσκει ανελλιπώς στην Μ. Βρετανία, Ευρώπη, Αμερική.”

Πρόγραμμα/ώρες:
Παρασκευή 7/12 19:00-21:00
Σάββατο 8/12 και Κυριακή 9/12 10:00-17:00

Κόστος συμμετοχής: 130 ευρώ
Δοκιμαστική συμμετοχή για τις 2 ώρες της Παρασκευής: 20 ευρώ

Πληροφορίες και κράτηση θέσεων στα τηλέφωνα 2286071213 και στο 6971723370 (κα Annie Neve)

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη