20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εμφιαλώθηκε η Enalia 2021 του Οινοποιείου Γαβαλά

Share

Η πολυβραβευμένη Enalia του Οινοποιείου Γαβαλά μόλις εμφιαλώθηκε. Πρόκειται για ένα κρασί από 100% Ασύρτικο, που προέρχεται από κλήματα 120+ ετών, τα οποία καλλιεργούνται στον Πύργο και το Μεγαλοχώρι.

Η Enalia 2021 παρέμεινε σε επαφή με τις φίνες οινολάσπες σε ανοξείδωτες δεξαμενές για 18 μήνες, ενώ ένα μικρό ποσοστό παραμένει σε κεραμικά αυγά.

Είναι ένα κρασί με έντονη ορυκτότητα στη μύτη, συνοδευόμενο από νότες εσπεριδοειδών και ξύσμα λεμονιού. Πλούσιο, με γεμάτο σώμα και ισχυρό μεταλλικό στοιχείο, υψηλή οξύτητα και μακρά, αλμυρή επίγευση στον ουρανίσκο. Ταιριάζει πολύ με λιπαρά ψάρια, όστρακα και λευκά κρέατα.

Η ποσότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη, φέτος κυκλοφορούν στην αγορά μόλις 2750 φιάλες. Αξίξει να αποκτήσετε μια (ή λίγο περισσότερες) από αυτές!

Το Atlantea eShop φιλοξενεί την Enalia 2021 όπως και όλη την εξαιρετική γκάμα κρασιών του Οινοποιείου Γαβαλά.

Για να τα αποκτήσετε επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2286024758 ή μας στέλνετε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και τα αγαπημένα σας προϊόντα θα έρθουν σε σας με ασφάλεια, με courier, και με κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα 3,47 ευρώ.

Στη Σαντορίνη μπορείτε να παραλάβετε από την έδρα μας, κατόπιν ραντεβού, στην ευθεία Φηρών – Πύργου ή, αν προτιμάτε, θα σας παραδώσουμε στο χώρο σας, χωρίς επιβάρυνση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset
Διαφήμιση
Γιώργος Βουγιουκαλάκης - Το ηφαίστειο της Σαντορίνης
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη