Εμπλοκή από ΕΠΟ για τους αγώνες του Πανθηραϊκού

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ αποφάσισε κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την ΕΠΟ μέχρι την έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που θα επιλύει το μείζον θέμα της νομιμότητας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τινάζοντας στον αέρα τους επικείμενους αγώνες μπαράζ του πρωταθλητή Κυκλάδων Πανθηραϊκού για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Η ΕΠΟ δεν αναγνωρίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ ούτε τις αποφάσεις των επιτροπών και οργάνων της λόγω παρατυπιών, μέχρι να αποφανθεί το Διαιτητικό Δικαστήριο περί νομιμότητας της διοίκησης, κάτι που καθυστερεί λόγω της αποχής των δικηγόρων. Η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΟ αναμένεται να συνεδριάσει την Δευτέρα 9/5 και να τοποθετηθεί με γνωμοδότηση, διευκρινίζοντας αν η επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα είναι απόφαση της ΕΠΣ Κυκλάδων ή θεωρείται ανεξάρτητη, ως αγωνιστικό αποτέλεσμα του πρωταθλήματος, και επομένως δεν περιλαμβάνεται στις αποφάσεις που δεν αναγνωρίζονται.

Με το σενάριο προκήρυξης εκλογών για νέο ΔΣ στην ΕΣΚ να υπάρχει στον ορίζοντα, ο Πανθηραϊκός είναι σε αναμονή των εξελίξεων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη