Εμπλουτισμένο με ιστορίες αυθεντικότητας και νέους προορισμούς το Discovergreece.com

Με όχημα μια σειρά από 100 ταξιδιωτικά αφιερώματα γεμάτα έμπνευση και ιστορίες αυθεντικότητας, που φιλοξενεί το Discovergreece.com, σε οκτώ γλώσσες, η Marketing Greece προσκάλεσε την περασμένη χρονιά το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό σε ένα ταξίδι στην Ελλάδα με μια νέα, πιο βαθιά και πιο ουσιαστική ματιά.

Θέτοντας σε προτεραιότητα τις αξίες της βιωσιμότητας, το νέο περιεχόμενο που δημιουργήθηκε για την ταξιδιωτική πλατφόρμα Discovergreece.com εστίασε σε εμπειρίες και συναισθήματα τόσο για λιγότερο γνωστούς στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό προορισμούς, όσο και σε πιο δημοφιλείς με μια νέα προσέγγιση, καλώντας το να τους ανακαλύψει σε βάθος.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Από τις ιστορίες που εξελίσσονται στις γειτονιές της Αθήνας How to walk Athens και τις ανοιξιάτικες διαδρομές της πόλης 8 best ideas for a spring or autumn break in Athens, σε ένα A self-guided walking tour around the neighbourhoods of downtown Athens.

Οι κοντινοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη 7-day road trip from Thessaloniki into northern Greece, το αφιέρωμα 12 unforgettable things to do in Zagori και το Discover 13 hidden gem villages in Mt Pelion θέτουν στο επίκεντρο το συναίσθημα της ελευθερίας που συντροφεύει το ταξίδι στη φύση.

Στον χάρτη των νέων προτάσεων/ιδεών μπαίνουν τα Scenic villages of Kefalonia και το Hiking in Kefalonia’s Mt Ainos National Park, ενώ η Καβάλα και η Θάσος αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους μέσα από το 7 getaways from Kavala on the slopes of Mt Pangaio, το Travel to Asia Minor and back in Kavala, το Culture guide to Thassos: Traditional crafts and local products και το Mountain village-hopping in Thassos.

Τα 10 unforgettable things to do in Lemnos φανερώνουν τη μοναδικότητα του προορισμού, κερδίζοντας επάξια τις εντυπώσεις!

Η Σκιάθος με το A walking tour of Skiathos town και η Σκόπελος με το 9 of the best things to do in Skopelos, Greece’s Mamma Mia island προσφέρουν τροφή για ταξίδι, ενώ τα Κύθηρα 12 top things to do in Kythira φανερώνουν την προσωπικότητά τους.

Η πλούσια πολιτιστική κληρονομία της Πελοποννήσου αποκαλύπτεται μέσα από το Discover the top 10 cultural sites in the Peloponnese, ενώ η Εύβοια, η οποία αποτέλεσε pro bono καμπάνια υποστήριξης της Marketing Greece, προσκάλεσε το διεθνές και ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό να κάνει τη διαφορά Make a difference with holidays in North Evia.

Οι γαστρονομικές εμπειρίες της Χαλκιδικής A food & drink tour of Halkidiki και τα ξεχωριστά χωριά της Explore the timeless villages of Halkidiki, το 8 of the best things to do in Sifnos και το 10 unique experiences in South Chania δίνουν μια νέα οπτική και νέους λόγους για να επισκεφθεί το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό τους προορισμούς.

Διαφήμιση

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη