Ένα αναπηρικό αμαξίδιο απλού τύπου παρέλαβε ο ΔΑΠΠΟΣ από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων και Στήριξης “Αγάπη Φροντίδα Ζωής” σε ανταπόδοση μεγάλης ποσότητας καπακίων που συγκεντρώνονταν επί μήνες στους χώρους του.

Μέσα σε δύο μόλις χρόνια και με την αμέριστη συμπαράσταση των αθλητικών συλλόγων και των αθλητών που φιλοξενούνται στον χώρο και χάρη στη στήριξη της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης, συλλέχθηκε ένας τόνος καπάκια σε ειδικούς χώρους συγκομιδής που έχουν δημιουργηθεί με ενέργειες του υπαλλήλου του ΔΑΠΠΟΣ Κώστα Παπαδημητρόπουλου.

Κατά την παράδοση του αμαξιδίου βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο ο πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ κ. Λευτέρης Τζούρος, ο σύμβουλος του συλλόγου κος Σταύρος Ρούσσος, ο οποίος ήταν και ο πρωτοπόρος της δράσης στη Σαντορίνη, η πρόεδρος του συλλόγου κα Ουρανία Αθανασοπούλου, η αντιπρόεδρος κα Βασιλική Γιάνναλη, η κα Κουτούλα Βαλεντίνη ως εκπρόσωπος της Εθελοντικής Ομάδας Σαντορίνης, η κα Νικολέτα Βαζαίου Νικολέτα και ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Θήρας κος Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο οποίος στηρίζει πάντοτε με θέρμη δράσεις που αφορούν το κοινωνικό σύνολο.

“Ελπίζουμε πως ο σπόρος θα ανθίσει σύντομα και ακόμα περισσότεροι πολίτες του νησιού θα ευαισθητοποιηθούν και θα γίνουν ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα της προσφοράς και της αλληλεγγύης προς του συνανθρώπους μας, ώστε να μπορέσουμε σε ακόμα πιο σύντομο χρονικό διάστημα να συγκεντρώσουμε ξανά την απαραίτητη ποσότητα από πλαστικά καπάκια” αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΔΑΠΠΟΣ.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here