Κτήμα Γιάννη Νομικού: Ένα σπουδαίο αγρόκτημα στη Σαντορίνη  

Η ηφαιστειογενής Σαντορίνη, με το έδαφος και το μικροκλίμα που διαθέτει, δεν ήταν ποτέ ο παράδεισος του αγρότη. Μόνο συγκεκριμένο είδος ορισμένων φυτών έχουν καταφέρει να εγκλιματιστούν και να γίνουν παραγωγικά στον τόπο αυτό.

Η οικογένεια Νομικού, με επιμονή, όραμα και μεράκι, καλλιεργεί και παράγει στα κτήματά της στη Σαντορίνη παραδοσιακά προϊόντα, όπως τη φάβα, το κελυφωτό φιστίκι, το ντοματάκι, την κάπαρη, τις ελιές και άλλα. Tο 2006 ιδρύθηκε η πρότυπη βιοτεχνία επεξεργασίας και τυποποίησης φάβας. Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και συγκομιδής που σέβονται τον καρπό και το περιβάλλον με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις επεξεργασίας, τυποποίησης και αποθήκευσης εξασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα, εξαιρετική γεύση και τη γνησιότητα των προϊόντων της.

Το Κτήμα Γιάννη Νομικού βρίσκεται στην περιοχή του Βόθωνα, όπου καλλιεργούνται, τυποποιούνται και συσκευάζονται σπουδαία προϊόντα, τα οποία το Atlantea eShop  φέρνει κοντά σας με ένα κλικ εδώ. Όπως πάντα, το Atlantea eShop παραδίδει στη Σαντορίνη δωρεάν, ενώ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα το κόστος αποστολής είναι μόνο 3,47 ευρώ.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη