Έναρξη εγγραφών στα προγράμματα γυμναστικής του ΔΑΠΠΟΣ

Αποκλειστικά για γυναίκες

Δωρεάν προγράμματα γυμναστικής, αποκλειστικά για γυναίκες, θα ξεκινήσουν στα τέλη Οκτωβρίου από τον ΔΑΠΠΟΣ.

Ανάλογα με τις δυνατότητές τους, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο πρόγραμμα “Ήπιας ενδυνάμωσης” και στο πρόγραμμα “Δυναμικής εκγύμνασης”. Και τα δύο θα πραγματοποιούνται από τον γυμναστή Μηνά Πρέκα, τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή), από τις 25 Οκτωβρίου, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα κατά της Covid-19.

Οι εγγραφές θα γίνονται κατά το διάστημα 13-20 Οκτωβρίου, στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή (11:00-12:00 & 19:00-20:00). Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της συμμετοχής στα προγράμματα είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης για άθληση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο μαζί με την αίτηση εγγραφής.

Σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής για όσες δεν καταφέρουν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα.

Αναλυτική περιγραφή προγραμμάτων:

Πρόγραμμα Ήπιας Ενδυνάμωσης
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, 10:00-10:45 | 17:00-17:45

Μυϊκή τόνωση χαμηλής έως μέτριας έντασης, κυρίως με το βάρος του σώματος, αλλά και με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ) σε ήπιο ρυθμό εκτέλεσης.

Πρόγραμμα Δυναμικής Εκγύμνασης
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, 09:00-09:45 | 18:00-18:45 | 19:00-19:45 | 20:00-20:45

Δυναμικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς σε υψηλές εντάσεις με στοιχεία αερόβιας άσκησης, εναλλάσσοντας ταχύτητα εκτέλεσης με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ).


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη