Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, ο Δήμος Θήρας ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για το σχολικό έτος 2018-2019.

Ο θεσμός του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που βρίσκεται ήδη στον πέμπτο χρόνο λειτουργίας του, έχει στόχο να παρέχει πρόσθετη εκπαιδευτική στήριξη σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, έτσι ώστε να τους διασφαλίσει ίσες συνθήκες στη μάθηση.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά εγγραφής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο θα κατατίθενται από αύριο Τετάρτη 19/9/2018 έως και Παρασκευή 28/9/2018 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θήρας (άνωθεν του γραφείου των ΕΛΤΑ στα Φηρά – τηλ. γραφείου 2286027053) ή στο γραφείο Δημάρχου (τηλ. γραφείου 2286360110/101) κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής,

Η εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές παρέχεται αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς της Σαντορίνης που συμμετέχουν εθελοντικά στην πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας. Τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου θα γίνονται και φέτος στον χώρο του νηπιαγωγείου Ημεροβιγλίου (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!
    ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΟΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΥΜΑΝΑΣΙΟΥ Η ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ .

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here