Έναρξη εγγραφών στον βρεφονηπιακό και στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θήρας

Από τις 10 μέχρι τις 31 Μαΐου θα γίνεται η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές και επανεγγραφές για τη φιλοξενία βρεφών στον δημοτικό βρεφονηπιακό σταθμό και στους δημοτικού παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θήρας, για τη σχολική περίοδο 2022-2023.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς Επισκοπής Γωνιάς και Οίας έχουν παιδιά ηλικίας 2,5 ετών (με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2019 – 01/3/2020) έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο, ενώ στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Εμπορείου γίνονται δεκτά βρέφη ηλικίας από 18 μηνών έως την ηλικία εγγραφής τους στο Νηπιαγωγείο (με ημερομηνία γέννησης από 1/1/2019 – 01/3/2021).

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής/επανεγγραφής θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής πλατφόρμας στη διεύθυνση https://polsantorini.intellisoft.gr/.

Στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Παιδείας του Δήμου Θήρας  στην ενότητα Νέα, υπάρχουν τα αρχεία “Δημιουργία λογαριασμού Χρήστη” και “Είσοδος χρήστη και καταχώρηση αίτησης”, με οδηγίες για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης.

Στο περιβάλλον της εφαρμογής υπάρχει εικονίδιο με τα “Χρήσιμα έγγραφα” (κατάσταση υγείας παιδιού, δικαιολογητικά, χρήσιμες πληροφορίες), τα οποία είναι επίσης αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού στην ενότητα Νέα.

Για την πορεία της αίτησής τους, οι χρήστες θα λαμβάνουν αυτοματοποιημένα μηνύματα στο email που έχουν δηλώσει κατά τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη, με την παράκληση να ελέγχουν και τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam).

Τα αποτελέσματα των εγγραφών/επανεγγραφών, καθώς και ανακοινώσεις για την έναρξη αιτήσεων για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα “Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής” και “Οικονομική Στήριξη Οικογενειών με Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας” Περιόδου 2022-2023, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.okmp.gr, στην ενότητα Νέα.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη