Έναρξη εγγραφών στο Santorini Tennis Academy

Προπονήσεις γνωριμίας το Σαββατοκύριακο 11-12/9

Το Santorini Tennis Academy ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες.

Επενδύοντας σε σύγχρονες εγκαταστάσεις και υψηλού επιπέδου προπονητική ομάδα, έχει δημιουργηθεί στον Καρτεράδο ένας μοναδικός χώρος άθλησης, χαλάρωσης και διασκέδασης, που διαθέτει για προπονήσεις τρία γήπεδα τένις προδιαγραφών διεθνών αγώνων και γήπεδο μίνι τένις, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Στο Santorini Tennis Academy λειτουργούν τμήματα μίνι τένις, juniors, αγωνιστικού τένις και τμήματα ενηλίκων. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων και ενοικίασης των γηπέδων.

Στο καφέ-εστιατόριο, παίκτες και μη μπορούν επίσης να απολαύσουν τον καφέ, το ποτό τους ή και να δοκιμάσουν το μενού σε ένα φιλόξενο περιβάλλον.

Προπονήσεις γνωριμίας το Σαββατοκύριακο 11-12/9
Το Σαββατοκύριακο 11-12/9 θα πραγματοποιηθούν στο Santorini Tennis Academy προπονήσεις γνωριμίας αθλητών/αθλητριών με το νέο προπονητικό team του ομίλου.

Συγκεκριμένα, και τις δύο ημέρες από 10:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 20:00 η ομάδα του Santorini Tennis Academy περιμένει όλους τους υποψήφιους νέους αθλητές και αθλήτριες για μια πρώτη επαφή με το άθλημα, αλλά και τους ήδη υπάρχοντες αθλητές και αθλήτριες για γνωριμία με το νέο προπονητικό επιτελείο.

Θα είναι μια γιορτή του τένις που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2286304719 και εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη